Conference League

Jucătorul de la CFR care „i-a luat ochii” lui Sarri: „E interesant, dar credeam că e mai tânăr”

Ermal Krasniqi, dreapta jos/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Vlad Nedelea  —  Thursday, 23 February 2023

Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, a vorbit la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 0-0, care le-a asigurat italienilor calificarea în optimile Conference League. În tur, Lazio câștigase cu 1-0.

Antrenorul italian a criticat starea gazonului din Gruia, dar a fost impresionat de Ermal Krasniqi (23 de ani), extrema stângă adusă de CFR în această iarnă, la cererea lui Dan Petrescu

Marizio Sarri, impresionat de Ermal Krasniqi

„A fost greu pe acest teren. Echipa s-a adaptat însă bine la gazon. De aseară mi-am dat seama ce fel de meci vom avea. Îi felicit pe băieți. Sunt mulțumit, inclusiv de Romero, un jucator tânăr pe care ne putem baza. Trebuie însă să-l vedem în mai multe meciuri, dar sunt mulțumit de el, dat fiind nivelul la care a jucat până acum. 

Krasniqi e un jucător interesant, credeam însa ca e mai tânăr”, a declarat Maurizio Sarri după meciul cu CFR Cluj.

200.000 de euroa plătit CFR Cluj pentru a-l aduce pe Krasniqi de la Ballkani. Are două goluri în 5 meciuri jucate în SuperLiga

VIDEO. Mario Camora: „Cu atitudinea asta, va fi greu să ne bată cineva”

>

„Per total, echipa a făcut un meci bun. Noi am avut încredere până la final, dar să nu uităm cu cine am jucat. Am ieșit cu capul sus. E păcat, dar nu avem ce să facem. Plec acasă trist, dar am dat tot. Sper să fim aici și anul viitor. Scuffet e cel mai bun portar din campionat, mă bucur că joacă pentru noi. 

Trebuia să încercăm, să avem încredere, nu aveam nimic de pierdut. Eu zic totuși că prima repriză a fost foarte bună. Cu această atitudine, va fi greu să ne bată cineva. Le mulțumit și fanilor că au venit în numpăr mare la meci”, a spus Camora, la zona mixtă.

Statistica meciului CFR Cluj - Lazio, oferită de Sofascore

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.