Europa League

Casemiro, viral pe net! Ce făcea când fotbaliștii de la Manchester United și Barcelona s-au încăierat

Casemiro, mijlocașul defensiv al lui Manchester United. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  Friday, 24 February 2023

Casemiro (31 de ani), mijlocașul defensiv brazilian al celor de la Manchester United, a fost suprins într-o ipostaza necaracteristică, în timpul meciului câștigat de „diavolii roșii” în fața celor de la FC Barcelona, scor 2-1, joi seara. Englezii au reușit calificarea în faza „optimilor” de finală din UEFA Europa League. 

Fost jucător la Real Madrid timp de 9 sezoane, Casemiro, cunoscut pentru stilul agresiv, nu a intervenit în timpul unui conflict izbucnit între jucătorii celor două formații, scriu cei de la Sport Bible. 

Casemiro, viral pe net, după Manchester United - FC Barcelona, din Europa League 

Spiritele s-au încins undeva la mijlocul reprizei secunde, atunci când Aaron Wan-Bissaka (25 de ani), fundașul dreapta al englezilor, l-a faultat dur pe Frenkie de Jong (25 de ani), mijlocașul central olandez al celor de la FC Barcelona. 

Batavul s-a prăbușit pe gazon și, imediat după aceea, Bruno Fernandes (28 de ani), mijlocașul portughez al lui Manchester United, a dat cu piciorul în minge, balonul lovindu-l pe Frenkie de Jong în burtă. 

Imediat după aceea, mai mulți fotbaliști ai Barcelonei, în frunte cu Ronald Araujo, l-au apostrofat pe Bruno Fernandes, însă mai mulți jucători ai lui Manchester și s-a creat un meleu cu jucătorii lui United, printre care Fred, Raphael Varane, Aaron Wan Bissaka, Jadon Sancho și Antony.

Cu toate acestea, Casemiro, aflat și el în zona în care a izbucnit conflictul, nu s-a implicat deloc. Fanii au remarcat că a preferat să stea deoparte, a ignorat total ce se întâmpla și s-a uitat în direcția opusă. 

Sursă foto: BT Sport via Sport Bible

„Casemiro a decis să ia o pauză chiar de ziua lui”, „Știa ce se va întâmpla dacă se va băga. Băiat deștept”, „Astfel de situații trezesc amintiri, se vede asta pe fața lui. Trebuie să-l iubești pe Casemiro”, „Casemiro a spus: «Nu mă bag»”, „Casemiro a zis: «Nu, azi nu»”, „Casemiro s-a gândit: «Nu pic din nou într-o astfel de capcană”, au fost doar câteva dintre reacțiile virale ale fanilor pe rețeaua de socializare Twitter. 

Casemiro, implicat într-un conflict în Manchester United - Crystal Palace, în Premier League  

Casemiro a fost implicat într-un conflict asemănător cu cel care a avut loc joi seară în meciul cu Crystal Palace, din Premier League. Atunci, mijlocașul naționalei Braziliei l-a strâns de gât pe Will Hughes, mijlocașul grupării londoneze. 

Cei din camera VAR au analizat faza și l-au chemat pe „centralul” Andre Marriner la marginea terenului, pentru a analiza faza, iar acesta a decis să-l elimine pe Casemiro, care a fost suspendat timp de 3 meciuri în competițiile interne din Anglia. Brazilianul va reveni duminică, contra lui Newcastle United, în finala Cupei Ligii Angliei. 

VIDEO. Manchester United sărbătorește calificarea în fața Barcelonei

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.