Europa League

Reproșuri în vestiarul Barcelonei » Cine l-ar fi enervat pe Lewandowski

Robert Lewandowski/ foto imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 24 februarie 2023

Robert Lewandowski (34 de ani) l-ar fi certat pe  Ansu Fati (20 de ani), pentru o fază petrecută în timpul meciului Manchester United - Barcelona, 2-1.

Catalanii au fost eliminați din play-off-ul Europa League de United, cu scorul de 3-4 la general. În minutul 90+2 al meciului de pe Old Trafford, când Barcelona căuta golul care ar fi trimis duelul în prelungiri, Fati i-a stricat o minge lui Lewansowski, polonezul fiind căutat de Ferran Torres cu o centrare în careu.

Robert Lewandowski l-ar fi certat pe Ansu Fati

Robert Lewandowski ar fi fost extrem de deranjat de gestul lui Fati, care a încercat să ajungă primul la minge și să marcheze, deși polonezul se afla în poziție ideală. 

După meci, Lewandowski s-ar fi dus în vestiar și l-ar fi certat pe Ansu Fati, potrivit AS. Polonezul i-ar fi transmis colegului său să fie mai atent în asemenea situații și să fie mai cumpătat în dorința sa de a marca cu orice preț, pentru că poate ajunge să dăuneze echipei.

Conform sursei menționate, Fati i-ar fi spus lui Lewandowski că nu l-a văzut și nu a făcut nimic intenționat. Robert i-ar mai fi reproșat lui Ansu că nu este prima dată când procedează așa. O fază asemănătoare s-a petrecut și într-un meci cu Betis din La Liga, când spaniolul i-a stricat o minge polonezului, aflat în poziție ideală de a marca. Atunci, Barcelona a câștigat cu 2-1.

Fati are 4 goluri în acest sezon, în toate competițiile. Nu a mai marcat de pe 19 ianuarie, de la Ceuta - Barcelona 0-5, meci din Cupa Spaniei.

30 de goluria marcat Lewandowski în acest sezon în tricoul Barcelonei, în toate competițiile

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.