Liga 1

Borcea, mesaj direct pentru un patron din Superliga: „Face o mare greșeală! Eu n-aș mai accepta asta niciodată”

Cristi Borcea (53 de ani), fostul finanțator al celor de la Dinamo, a vorbit despre Dan Șucu și Adrian Mititelu, patronii celor de la Rapid, respectiv FCU Craiova 1948.

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 25 februarie 2023

Cristi Borcea  (53 de ani), fostul finanțator al celor de la Dinamo, a vorbit despre Dan Șucu și Adrian Mititelu, patronii celor de la Rapid, respectiv FCU Craiova 1948. 

Cristi Borcea, fost finanțator Dinamo: „Dan Șucu este un om extraordinar” 

Cristi Borcea a fost chestionat în legătură cu implicarea lui Dan Șucu, un om de afaceri important din România, la Rapid.

„Cine? A, Dan Șucu. Pe mine nu m-a surprins că a intrat în fotbal. Este un manager extraordinar. El a investit pentru început în baza de antrenament, dar am văzut că a băgat bani și în infrastructura pentru copii și juniori. 

Dar fotbalul în care a intrat necesită foarte mulți bani și foarte multe investiții”, a declarat Cristi Borcea, pentru Orange Sport. 

Cristi Borcea, fost patron Dinamo: „Adrian Mititelu face o mare greșeală” 

Ulterior, Cristi Borcea a vorbit și despre Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova 1948, despre care spune că face o greșeală acceptând să bage bani în condițiile în care este contestat violent de propria galerie. 

„Adrian Mititelu face o mare greșeală. Să fii înjurat și când bagi 3-4 milioane de euro mi se pare ceva... Eu tot timpul am zis că m-am luptat și am avut războaiele mele cu Mititelu. 

Eu n-aș mai face asta niciodată, să bag bani și să fiu înjurat. Dacă Mititelu pleacă de la Craiova, se desființează imediat echipa”, a mai precizat Cristi Borcea. 

VIDEO. Hristu Chiacu, dezvăluiri incredibile despre Cristi Borcea: „Da, s-a dat la iubita mea!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.