Stranieri

Ciprian Tătărușanu a primit vestea chiar în conferința de presă: „E ca un leu în cușcă!”

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) va reveni pe banca de rezerve.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 25 februarie 2023

Stefano Pioli (57 de ani) a transmis că Mike Maignan (27 de ani) va fi titular în poarta lui AC Milan la meciul cu Atalanta, programat duminică, de la ora 21:45. Ciprian Tătărușanu (37 de ani) va reveni pe banca de rezerve. 

Ciprian Tătărușanu a legat 23 de meciuri consecutive în poarta campioanei Italiei, profitând de accidentarea titularului Mike Maignan. Francezul va reveni între buturi la derby-ul de Liga Campionilor contra Atalantei.

Ciprian Tătărușanu iese din poarta lui AC Milan 

„Maignan este bine și va juca. Mike este ca un leu în cușcă pentru că nu a putut evolua. Acum are această posibilitate, este foarte motivat și ne va ajuta mult. 

A fost cel mai bun portar în sezonul trecut. Este un goalkeeper foarte comunicativ și acesta este un lucru important”, a transmmis Stefano Pioli într-o conferință de presă. 

Mike Maignan revine într-un moment crucial pentru AC Milan. Campioana en-titre ocupă locul 4 în Serie A, cu 44 de puncte, și primește vizita unei formații care țintește prezența în top 4, Atalanta. Bergamascii au strâns 41 de puncte.

Clasamentul actuallizat din Serie A

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.