Liga 1

Cel mai sincer discurs după Rapid - Chindia: „În sfârșit, am făcut și eu ceva! Mi-am ajutat colegii”

+18 Foto
Valentin Costache (24 de ani), autorul centrării care a dus la autogolul lui Boldor, a oferit un discurs sincer la final.

Articol de Andrei Petrescu, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 25 februarie 2023

Rapid a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din SuperLigă. Valentin Costache (24 de ani), autorul centrării care a dus la autogolul lui Boldor, a oferit un discurs sincer la final. 

Adus în vară de la CFR Cluj, Valentin Costache încă nu a marcat în tricoul Rapidului. Contribuția avută la victoria de astăzi a fost privită ca o descătușare.

Valentin Costache, după Rapid - Chindia 2-0: „Am făcut și eu ceva...”

„Am făcut și eu ceva de când sunt aici. Mă bucur că i-am ajutat pe colegi. Sincer, toată lumea are așteptări de la mine. M-am cam săturat și eu să mă gândesc după fiecare meci ce am făcut bine sau ce am făcut rău. Cel mai important după meci e să nu ai regrete. Asta simt eu acum.

M-am simțit bine după ce am revenit după accidentare. Mă bucur că am reușit să ajut. Am controlat meciul cap-coadă, nu am avut nicio problemă. Pe final ne-am relaxat puțin. Al doilea gol l-am înscris cu puțin noroc.

Noi o luăm meci cu meci, așa e normal. Nu zic eu că ne batem la campionat, dar dacă tot vom câștiga până la final e normal să speri. Noi vrem și să jucăm un fotbal plăcut, pentru telespectatori”, a spus Valentin Costache la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.