Liga 1

Răducioiu, tranșant după Rapid - Chindia 2-0: „Prea puțin! Nu m-a impresionat”

Florin Răducioiu, fostul mare internațional, a analizat meciul Rapid - Chindia 2-0.

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 25 February 2023

Florin Răducioiu, fostul mare internațional, a analizat meciul Rapid - Chindia 2-0.

Giuleștenii au câștigat după golul lui Dugandzic din penalty și autogolul lui Boldor. Echipa lui Mutu nu l-a impresionat pe Răducioiu, care se aștepta la mai mult.

Răducioiu: „Rapid nu m-a impresionat”

„Este o expresie în engleză, self defeating (n.r. - Chindia s-a bătut singură). Rapid a câștigat prin 3 erori. Căpușă a luat galben înainte de pauză, nu poți face asta. A fost acel penalty discutabil și un autogol. Rapid a avut inițiativa, a avut mai multe ocazii. 

Rapid a obținut cele 3 puncte cu un efort minim. Jocul Rapidului nu m-a impresionat. A câștigat printr-un penalty discutabil și un autogol. E prea puțin”, a declarat Florin Răducioiu la emisiunea Fotbal Show, realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Răducioiu, despre penalty-ul obținut de Dugandzic: „Decizie greșită a arbitrului”

Răducioiu a comentat și penalty-ul obținut de Dugandzic, în urma căruia atacantul a deschis scorul. Arbitrul Andrei Chivulete a dictat lovitură de la 11 metri după un contact între Corinus și Dugandzic, însă Răducioiu e de părere că „centralul” a greșit.

„Jucătorul Chindiei se întoarce, nici nu lovește. Nu sunt de acord cu decizia arbitrului. E o decizie total greșită. E influențat de căderea teatrală a lui Dugandzic. Se aruncă. E simulare. Hai să fim serioși. Nu vreau să nu acORdăm credite Rapidului, dar nu poți să deschizi scorul după o fază extrem de discutabil” a spus Răducioiu la Fotbal Show.

Contactul dintre Corinus și Dugandzic/ FOTO: Captură @Prima Sport 2

Citește și

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.