Liga 1

Un fost internațional l-a lăudat pe Mutu: „Schimbările lui au decis soarta meciului”

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 25 February 2023

 Rapid - Chindia 2-0. Viorel Moldovan, fostul atacant din Giulești, l-a lăudat pe Adrian Mutu.

Moldovan este de părere că Rapid a câștigat datorită schimbărilor făcute de antrenorul Adrian Mutu după pauză. Pănoiu și Papeau au intrat, iar Sefer și Ioniță au ieșit, în minutul 58, la scorul de 0-0.

Viorel Moldovan: „Schimbările lui Mutu au decis soarta meciului”

„În a doua repriză, Mutu face două schimbări care decid soarta partidei. Intră Pănoiu în locul lui Sefer și Papeau în locul lui Ioniță. Și-au pus amprenta. Rapid a profitat și de omul în plus. 

După primul gol, parcă Rapid a început să creeze mai bine. Apoi s-a făcut 2-0, într-un timp foarte scurt. A fost un meci complicat, Chindia putea să marcheze un gol sau două. Au fost erori în apărarea Chindiei, dar Căbuz a apărat bine. Cred că a fost omul meciului”, a declarat Viorel Moldovan la Fotbal Show, emisiune realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

VIDEO. Adrian Mutu, mulțumit după Rapid - Chindia 2-0: „Un meci reușit”

Am jucat bine, am dominat meciul, am jucat pe atac, am încercat încă din primul minut. Mă bucur că am reușit, mă bucur că Marko și-a revenit și a marcat. Cred că a fost o seară reușită. Cred că până în minutul 85 nu au avut niciun șut pe poartă, nicio ocazie. Ne bucurăm de cele trei puncte, mergem la Botoșani unde ne așteaptă un meci de care pe care.

- Adrian Mutu, după Rapid - Chindia 2-0

>

Citește și alte ştiri după Rapid - Chindia:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.