Box

Meciul dintre Floyd Mayweather și Aaron Chalmers, desființat de fanii boxului: „O farsă! Cel mai urât lucru pe care l-am văzut vreodată în sport!”

+5 Foto
Foto: Twitter @ESPN Ringside

Articol de Vlad Roșu  —  duminică, 26 februarie 2023

Floyd Mayweather (46 de ani), fost mare pugilist american, s-a bătut, sâmbătă seară, cu Aaron Chalmers (35 de ani), luptător MMA englez retras din activitate, în cadrul unui meci demonstrativ de box organizat la Londra, pe O2 Arena, care a fost mai mult goală. 

Fanii boxului care au asistat la partidă au catalogat în termeni duri meciul dintre cei doi, unii dintre ei spunând că regretă că au dat 30 de lire sterline pentru a vedea un astfel de eveniment. Aceștia au fost șocați de diferența dintre cei doi, întrucât Aaron Chalmers abia l-a putut lovi pe Floyd Mayweather, scriu englezii de la The Sun. 

Faptul că a fost un meci demonstrativ s-a putut observa și în pauzele dintre runde, atunci când Floyd Mayweather a dansat cu fetele din ring, mai informează sursa citată. 

Meciul dintre Floyd Mayweather și Aaron Chalmers, criticat dur de fanii boxului 

Pe rețeaua de socializare Twitter, meciul dintre Floyd Mayweather și Aaron Chalmers a fost catalogat drept o „farsă” de fanii boxului. 

„Floyd Mayweather se luptă în fața a 25 de oameni la Londra. Cel mai urât lucru pe care l-am văzut vreodată în sport”, „M-am uitat la prima rundă și după am oprit televizorul. Cum vă puteți uita la doi bărbați care râd în timpul unei lupte? Unii idioți au plătit 30 de lire să vadă asta. Eu aș da 30 de lire să se oprească lupta”, „Am văzut lupte mai bune la un restaurant fast-food, la capătul unei seri lungi”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor boxului. 

+5 Foto
Foto: Twitter @ESPN Ringside

Floyd Mayweather, la finalul partidei cu Aaron Chalmers: „Acest tip este foarte dur” 

La finalul partidei, Floyd Mayweather a oferit câteva declarații: „Aș vrea să le mulțumesc tuturor fanilor mei din Marea Britanie care au venit la meci. Sunteți incredibili. 

Acest tip este foarte dur. Am avut oportunitatea de a veni aici și de a-i încânta pe fanii boxului și sunt bucuros că am venit. 

Eu am multă experiență, iar el trebuie să muncească în continuare din greu și să creadă în el însuși. Este greu de bătut și orice se poate întâmpla în următoarele lui lupte”, a spus Floyd Mayweather, potrivit Sky Sports. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Floyd Mayweather și Aaron Chalmers 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.