Campionate

A erupt la conferință! Răzvan Lucescu, atac vulgar: „VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK”

Răzvan Lucescu

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 26 februarie 2023

Antrenorul Răzvan Lucescu a erupt la conferință și nu s-a oprit nici când ofițerul de presă al lui PAOK i-a cerut să fie atent la limbaj, după ce arbitrii i-au refuzat un penalty la 0-0 cu Giannina.

PAOK are cele mai bune rezultate în meciurile importante, contra marilor rivale AEK, Panathinaikos și Olympiakos, săptămâna trecută a învins-o pe AEK, 2-0 la Salonic. Cu echipele mai mici, se strică mecanismul.

A doua deplasare la rând fără victorie pentru PAOK:

  • 2-2 cu Asteras la Tripoli, după ce a condus cu 2-0 și a primit două goluri în prelungiri.
  • 0-0 cu Giannina lui Claudiu Bălan, ex-FCU Craiova.

Răzvan Lucescu: „Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe”

Sâmbătă seară, Răzvan Lucescu și-a pierdut calmul la conferință, înfuriat de altă eroare a arbitrilor împotriva lui PAOK, un henț făcut în careu de Pilios în prima repriză, nevăzut nici de VAR.

Antrenorul le-a spus jurnaliștilor, în engleză: „Băieți, e foarte simplu. VAR trebuie să corecteze greșelile. Până acum, VAR există în Grecia doar ca să f**ă PAOK". Repetând apoi „f**k".

Ofițerul de presă al alb-negrilor i-a atras atenția asupra cuvintelor folosite, dar el a continuat, privind mai mult spre purtătorul de cuvânt: „Îmi pare rău, însă aceasta este situația. Fotbalul are reguli. Dacă e penalty, e penalty. Dacă e ofsaid, e ofsaid. Nu și pentru noi. Nu e nici penalty, nu e nici ofsaid. Am pierdut patru puncte în ultimele trei meciuri", scrie sportal.gr.

Una dintre fazele incriminate de PAOK

Monologul nu s-a oprit. „Acesta este fotbalul. Sunt reguli și le respectăm. În Grecia, fotbalul e diferit. Fotbal, reguli, dar nu când vorbim de PAOK. F**k PAOK!".

S-a referit și la ce s-a întâmplat în 2018, când PAOK a fost depășită de AEK: "Singura țară în care un campionat e furat și dat altei echipe. Singura în Europa. În lume, nu știu, poate mai sunt".

Răzvan Lucescu: „Ar trebui să-l aduceți aici pe Superman. Noi nu suntem Superman”

Le-a zis reporterilor aflați în sală că "poate ar trebui să-l aduceți aici pe Superman. Noi nu suntem Superman, suntem doar fotbaliști, care uneori joacă bine, alteori rău. Dar regulile trebuie respectate. Ofsaid, penalty... Când lovești mingea cu mâna, e henț. Astăzi, situația ar fi diferită pentru noi".

PAOK e pe locul 4, la șapte puncte de liderul Panathinaikos. 

Președinte cu cartonaș galben. Olympiakos, comunicat halucinant: „Cel mai corupt campionat"

Sâmbătă seară, s-a jucat și derbyul Olympiakos - Panathinaikos. S-a terminat 0-0, dar a ieșit scandal după golul anulat gazdelor: Vrousai a marcat în minutul 89, însă VAR a decis că a fost ofsaid la El Arabi și arbitrul portughez João Pedro Pinheiro nu a validat reușita. 

Vangelis Marinakis, patronul lui Olympiakos, a coborât pe teren, protestând vehement. A primit cartonaș galben. După meci, clubul din Pireu a dat un comunicat halucinant, încheiat astfel: "Unul dintre cele mai corupte campionate din toate timpurile. Toți știu, poate cu excepția guvernului grec".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.