Liga 1

Adrian Mititelu duce teoria conspirației la următorul nivel în conflictul cu Sepsi: „Am înțeles că asta vrea Viktor Orban!”

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a lansat o nouă teorie a conspirației cu privire la meciul pierdut la „masa verde” contra lui Sepsi, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 26 februarie 2023

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, a lansat o nouă teorie a conspirației cu privire la meciul pierdut la „masa verde” contra lui Sepsi, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene. 

Adrian Mititelu așteaptă un verdict favorabil la apelul care se va judeca joi. Până atunci, finanțatorul celor de la FCU Craiova lansează o nouă teorie a conspirației. Crede că Viktor Orban, premierul Ungariei, vrea să o facă pe Sepsi campioană sezonul viitor. 

Adrian Mititelu, război total cu Sepsi 

„Sepsi merge la Farul, nu e meciul pierdut din start. Dacă arbitrajul va fi în nota obișnuită, adică să le dea gol valabil cu mingea ieșită jumătate de metru, penalty inexistent... ce s-a întâmplat la Sepsi - Hermannstadt lasă un gust amar, alimentează niște zvonuri, niște suspiciuni.

Asta arată ceva, probabil că în România trebuie să fie în play-off o echipă care reprezintă comunitatea maghiară, să fie la fel ca în Parlament. 

Sau poate afacerile pe care le învârt apropiații premierului Orban prin Transilvania să aibă legătură cu promovarea echipei fanion. Și la alte sporturi au început să își exprime forța. 

Eu, cu banii mei făcuți cu greutăți și cu sânge, mă bat cu banii contribuabililor maghiari pe care domnul Dioszegi îi primește. 

Unii îmi spun că Sepsi vrea să treacă la următorul nivel, că anul viitor vrea să fie campioană a României. Am înțeles că Viktor Orban vrea să o facă pe Sepsi campioană. Pentru asta trebuie să beneficiezi de tot sprijinul logistic al Federației”, a spus Adrian Mititelu într-un interviu acordat site-ul oficial al clubului FCU Craiova. 

Noi merităm să fim în play-off și fotbalul românesc, televiziunile, publicul, toți au nevoie de FCU în play-off. FCU poate anima competiția, poate produce spectacol. Dacă Sepsi merge în play-off cu cele 3 puncte făcute cadou de Federație va fi o mare dezamăgire în majoritatea opiniei publice. Sepsi va fi o echipă urâtă în România, iar Federația va fi foarte hulită
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

VIDEO. Adrian Mititelu nu renunță la play-off

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.