Liga 1

Galeria FCSB intervine în conflictul Rapid vs. Cristina Neagu » Ce s-a auzit la meciul cu FC Argeș

Galeria celor de la FCSB a scandat numele Cristinei Neagu înaintea partidei cu FC Argeș, din runda cu numărul 27 a Superligii.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  duminică, 26 februarie 2023

Galeria celor de la FCSB a scandat numele Cristinei Neagu înaintea partidei cu FC Argeș, din runda cu numărul 27 a Superligii. 

Câteva sute de suporteri ai celor de la  FCSB s-au deplasat la Pitești pentru meciul cu FC Argeș. Imediat cum au intrat în peluză, aceștia i-au strigat numele Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 4 rânduri, ca răspuns pentru cele întâmplate între interul stânga al lui CSM București și galeria Rapidului.

VIDEO. Numele Cristinei Neagu, scandat înainte de FC Argeș - FCSB

>

În timpul meciului din "sferturile" Cupei României, CSM București - Rapid 31-24, Cristina Neagu a fost înjurată de galeria rapidistă. 

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor", a replicat atunci handbalista. 

Galeria celor de la FCSB nu este singura care i-a luat partea Cristinei Neagu. Și ultrașii lui Dinamo au pornit un conflict, scandări deplasate, cu tentă rasistă, împotriva rivalilor de la Rapid. S-a întâmplat în timpul meciului câștigat de „dulăi” în Liga Campionilor la handbal masculin, scor 30-27, contra danezilor de la GOG. 

Interes mare pentru FC Argeș - FCSB / Fanii alb-violeților au venit cu speranțe: „Argeșul trebuie să bată”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.