Liga 1

Nicolae Dică, nervi și înjurături după ce a fost interzis la „oficială” înainte de FC Argeș - FCSB! La ce gest a recurs antrenorul Mioveniului

Nicolae Dică (42 de ani) nu a fost lăsat să urmească meciul dintre FC Argeș și FCSB din Tribuna Oficială a arenei „Nicolae Dobrin”.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  duminică, 26 februarie 2023

Nicolae Dică (42 de ani) nu a fost lăsat să urmărească meciul dintre FC Argeș și FCSB, scor 1-2, de la Tribuna Oficială a arenei „Nicolae Dobrin”. Fostul antrenor și jucător al ambelor echipe și-a cumpărat bilet și a mers la Tribuna I. 

Nicolae Dică, actualul antrenor de la CS Mioveni, este un nume marcant pentru istoria recentă a lui FC Argeș, dar și a adversarilor de la FCSB

Dică, nervos înainte de FC Argeș - FCSB 

Astăzi, Nick a vrut să urmărească partida de la Tribuna Oficială, dar forțele de ordine nu i-au permis accesul pentru că nu avea invitație.

Dică a gesticulat nervos, dar s-a resemnat și a plecat înjurând. A mers la casele de bilete și a cumpărat un tichet la Tribuna I, de unde a urmărit partida alături de fanii piteșteni.

Nicolae Dică, parte din istorie la FC Argeș și FCSB 

Nicolae Dică este un produs al academiei din Pitești. A fost sub contract cu FC Argeș între 1998 și 2003, fiind transferat ulterior chiar la FCSB.

Dică bifează un record interesant. A lucrat și ca antrenor la ambele formații.

VIDEO. Numele Cristinei Neagu, scandat înainte de FC Argeș - FCSB 

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.