Liga 1

Florin Răducioiu nu înțelege ce face Becali: „Nu va juca niciodată bine, indiferent de ce zice Gigi. Nu mai insistați!”

Florin Răducioiu i-a transmis lui Gigi Becali să nu mai irosească aptitudinile lui Deian Sorescu în postul de fundaș dreapta.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 26 februarie 2023

FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-1, și încheie etapa cu numărul 27 din SuperLigă pe podium. Florin Răducioiu i-a transmis lui Gigi Becali să nu mai irosească aptitudinile lui Deian Sorescu în postul de fundaș dreapta. 

Sorescu a început disputa de la Pitești ca apărător dreapta. Urcat în partea secundă în extremă, fostul dinamovist a marcat primul gol în tricoul vicecampioanei. Florin Răducioiu a avut un mesaj public pentru Gigi Becali. 

Florin Răducioiu, mesaj pentru Gigi Becali după FC Argeș - FCSB 1-2

„Sorescu nu joacă bine și nu va juca niciodată bine fundaș dreapta, nu știe să se apere. Asta indiferent de ce va spune Gigi Becali! 

El acolo, sus, dă randament maxim! Poate să își etaleze calitățile. Nu mai insistați să îl băgați fundaș dreapta!”, a spus Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

Sunt bucuros că am reușit să luăm toate punctele, a fost un meci greu, de luptă. Dar ne-am adaptat și am reușit să luăm cele trei puncte, asta a fost prioritatea pentru noi. Am spus-o de fiecare dată. Vreau s-o luăm meci cu meci, iar la sfârșitul campionatului sper să fim bucuroși.

Când am venit aici, i-am spus lui Pintii că voi da 100% pe orice post. Voi accepta să joc oriunde va dori antrenorul să joc, voi încerca să dau maximum. Orice reușită te ajută să fii mai încrezător. Important e să fii fericit, ați văzut ce se întâmplă în ziua de azi
- Deian Sorescu

VIDEO cu golul de 0-2 din FC Argeș - FCSB: Deian Sorescu sparge gheața sub comanda lui Pintilii

>

VIDEO cu golul de 0-1 din FC Argeș - FCSB: Adrian Șut, execuție norocoasă

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.