Liga 1

Cum a driblat Leo Strizu întrebările după victoria cu FC Argeș: „Eu doar asta pot să vă spun” + ironia lui Gică Popescu

FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-1, și încheie etapa cu numărul 27 din SuperLigă pe podium. Leo Strizu, „principalul” din acte al oaspeților, a driblat întrebările jurnaliștilor.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 26 februarie 2023

FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-1, și încheie etapa cu numărul 27 din SuperLigă pe podium. Leo Strizu, „principalul” din acte al oaspeților, a driblat întrebările jurnaliștilor. 

Leo Strizu este pus într-o situație dificilă după fiecare meci. „Principal” doar în acte și fără putere de decizie, el trebuie să explice hotărârile finanțatorului Gigi Becali. Astăzi, Strizu a ocolit toate răspunsurile directe. 

Leo Strizu, după FC Argeș - FCSB 1-2

„Aș vrea să îmi felicit echipa pentru efortul depus. Am zis că ne interesează cele trei puncte. Le-am luat, dar se putea mai ușor, dacă eram mai concentrați în fața porții. Suntem mulțumiți și pregătim următorul meci.

De data asta, echipa a fost mult mai concentrată pe final și nu va mai face acele greșeli. Datorită jocului avem aceste ocazii. Poate în meciurile următoare concentrarea va fi mai puternică și vom putea rezolva totul din prima repriză”, a spus Leo Strizu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și de Prima Sport.

Întrebat despre înlocuirea lui Edjouma la pauză, Strizu a driblat un răspuns concret: „Eu pot să vă spun doar ce am observat la jucători. Jucătorii au înțeles foarte bine înc e sistem am putea să jucăm în funcție de schimbare. S-au mobilizat, concentrarea echipei a fost 100%. Fiecare a știut, indiferent unde îl prindea jocul, ce să facă”.

Strizu despre Dawa și Iulian Cristea: „Sunt doi jucători foarte buni, trebuie să aibă amândoi jocuri. E nevoie de absolut toți în play-off. Gândim ca toți jucătorii să aibă minute”

Strizu despre urcarea lui Sorescu în extremă: „Încă o dată. Fiecare jucător, în funcție de sistemul pe care vrem să îl abordăm, trebuie să dea randamentul maxim”.

El nu poate să spună public cum gândește el jocul. Sunt chestiuni pe care nu poate să le facă publice, că află adversarul. A încercat să dribleze cu diplomație
- Gică Popescu

VIDEO cu golul de 0-2 din FC Argeș - FCSB: Deian Sorescu sparge gheața sub comanda lui Pintilii

>

VIDEO cu golul de 0-1 din FC Argeș - FCSB: Adrian Șut, execuție norocoasă

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.