Liga 1

Ilie Dumitrescu a cedat în fața „antrenorului” Gigi Becali: „Acum pot s-o spun: Bravo, Mister, de acolo din sufragerie!”

+16 Foto
Ilie Dumitrescu

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 26 February 2023

Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al echipei naționale, a avut un discurs neașteptat la finalul partidei FC Argeș - FCSB 1-2. Dacă la începutul meciului contesta schimbarea pregătită de Becali - Dawa în locul lui Iulian Cristea -  „Mister” a avut o altă abordare după meci.

Becali a dictat o mutare-surpriză la pauza meciului din Trivale. A ordonat înlocuirea lui Edjouma, marcator pentru roș-albaștri în ultimele trei meciuri, schimbându-l pe francez cu Vali Crețu. Fundașul și-a luat în primire poziția obișnuită din teren, cea de fundaș dreapta, pentru ca Sorescu să avanseze pe postul de extremă și, ulterior, să înscrie.

Dumitrescu a ținut să-l felicite pe post pe Becali pentru decizia luată la pauză. A făcut-o în stilul caracteristic, gesticulând și amplificând ideea, și a presărat și o glumă în reverența sa pentru patronul de la FCSB. 

Ilie Dumitrescu: „Bravo, Mister, de acolo din sufragerie!”

„Dacă am ajuns să spun că Gigi a fost inspirat cu acea schimbare de la pauză, înseamnă că nu mai e nimic altceva de spus. Înainte, nu mă simțeam confortabil s-o spun, nu mă simțeam confortabil să mă gândesc că se întâmplă lucrul acesta. 

Dar în seara aceasta a fost inspirat Gigi! Bravo, Mister, de acolo din sufragerie! Sufragerie era pe vremuri...Mă rog, în living”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Înainte de meci, Ilie Dumitrescu reclama implicarea lui Becali în echipă

Înainte de startul meciului, Ilie Dumitrescu a contestat decizia lui Becali de a-l folosi pe Dawa în centrul defensivei. „Mister” spunea că nu înțelege de ce roș-albaștrii l-au „sacrificat” pe Iulian Cristea pentru a-l folosi pe Dawa, autorul unor gafe costisitoare pentru roș-albaștri pe durata acestui sezon. 

„Apare Dawa în axul central, lângă Tamm. Sunt surprins că se renunță atât de ușor la Cristea, care a făcut un meci foarte bun la CFR. Dacă i se poate imputa lui golul egalizator al celor de la Universitatea Craiova... Eu nu sunt de acord cu Gigi la chestia asta, dar el decide. 

Să ne amintim câte greșeli a putut să facă Dawa și nu a fost niciodată schimbat. Cristea a făcut o singură greșeală. Să fie sănătos (n.r.- dacă afirmația lui îl deranjează pe Gigi Becali), noi comentăm cum vrem”, a spus Ilie Dumitrescu înainte de meci. 

VIDEO Golul secund al roș-albaștrilor de la Pitești, semnat de Sorescu

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.