Liga 1

CFR reclamă o fază din FC Argeș - FCSB: „Poate fi viciere de rezultat”

+25 Foto
FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-1, și încheie etapa cu numărul 27 pe podium. Marius Bilașco, oficialul rivalei CFR Cluj, reclamă o fază întâmplată în minutul 33, la 0-0.

Articol de Alexandru Barbu  —  Monday, 27 February 2023

FCSB s-a impus în deplasarea cu FC Argeș, scor 2-1, și încheie etapa cu numărul 27 pe podium. Marius Bilașco, oficialul rivalei CFR Cluj, reclamă o fază întâmplată în minutul 33, la 0-0.

La marginea careului piteștenilor, Compagno l-a lovit cu cotul în figură pe Turda. Inexplicabil, „centralul” Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue, nici VAR n-a intervenit la o fază la care se impunea cel puțin cartonașul galben.

Marius Bilașco, oficial CFR Cluj, reclamă o fază din FC Argeș - FCSB: „Poate fi viciere de rezultat”

În direct la Orange Sport, Bilașco a vorbit despre o posibilă eliminare a lui Compagno: „Eu aş fi fost curios care erau schimbările la FCSB dacă Andrea Compagno primea cartonaşul roşu aici. Da, FCSB a avut ocaziile mai importante, dar, dacă se acordă cartonaş roşu încă din minutul 32, s-ar putea să fie vorba şi de viciere de rezultat. Este o lovitură intenţionată”.

„Pe mine mă miră că nu este chemat arbitrul la sistemul VAR. Mă aşteptam să fie chemat”, a intervenit și Panduru, prezent în studio. Vezi aici faza frame cu frame!

Andrea Compagno, după FC Argeș - FCSB 1-2: „Am ratat din orice poziție”

Andrea Compagno (26 de ani, atacant) n-a marcat nici aseară și rămâne cu o singură reușită în 2023.

„Se întâmplă oricărui atacant să aibă o pasă mai proastă. Dacă se întâmplă la cei mai buni, sigur se întâmplă și la mine. Dar e important că echipa a câștigat. 

E normal, sunt vârf, vreau să ajut echipa cu goluri. Am ratat din orice poziție, dar poate la meciul viitor voi marca din orice poziție”, a declarat Compagno, care a simțit în ultimele săptămâni dureri la genunchi și n-a jucat cu Universitatea Craiova (1-1): „Mă simt bine, am ajuns bine la meciul ăsta, nu am scuze, vom lucra să fim mai buni meciul viitor”.

VIDEO cu golul de 0-2 din FC Argeș - FCSB: Deian Sorescu sparge gheața sub comanda lui Pintilii

>

VIDEO cu golul de 0-1 din FC Argeș - FCSB: Adrian Șut, execuție norocoasă

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.