Liga 1

Adrian Mutu iese la atac: „E clar că suntem defavorizați! Se lucrează împotriva Rapidului și există un curent antirapidist”

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul celor de la Rapid, este de părere că formația pe care o pregătește a fost de mai multe ori dezavantajată de arbitraj în actuala stagiune de Superliga. Foto: GSP

Articol de David Marinescu  —  Monday, 27 February 2023

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul celor de la Rapid, este de părere că formația pe care o pregătește a fost de mai multe ori dezavantajată de arbitraj în actuala stagiune de Superliga. 

Tehnicianul formației din Giulești consideră că „se lucrează împotriva Rapidului”, menționând că fotbalul din România „se joacă și în afara terenului”. De asemenea, Adrian Mutu a vorbit și despre un posibil „curent antirapidist” în fotbalul românesc. 

Adrian Mutu, antrenor Rapid: „Am văzut anumite declarații după meciul cu Chindia, cum că ni s-a dat un penalty prea ușor”

Chestionat în legătură cu posibile momente în care arbitrii ar fi ajutat Rapidul, Adrian Mutu a răspuns: „Îmi vine să râd! Tocmai veneam după un meci în care am fost clar defavorizați, practic masacrați de erorile de arbitraj, la Mioveni. 

E clar că nu suntem favorizați. Am văzut anumite declarații după meciul cu Chindia, cum că ni s-a dat un penalty prea ușor. E aruncată pe piață asta cu arbitrii, cred că se vrea altceva! Din contră, Rapidul este defavorizată clar”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik, citat de Digi Sport. 

Adrian Mutu, antrenor Rapid: „Cred că există un curent antirapidist”

„Se lucrează împotriva Rapidului. Fotbalul se joacă și în afara terenului de joc. Cred că e un curent antirapidist, pentru că Rapidul a făcut pași mai importanți decât s-ar fi așteptat unii în acest sezon. 

Poate că asta îi sperie pe unii. Pe jucători ar trebui să-i ambiționeze asta, dacă se simt nedreptățiți”, a mai spus Adrian Mutu, potrivit sursei citate anterior. 

VIDEO. Adrian Mutu, mulțumit după Rapid - Chindia 2-0: „Un meci reușit”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.