Campionate

„Am renunțat la salariu, joc gratis. Vrei și casa mea?” » Declarația lui Zlatan Ibrahimovic a ajuns virală

Zlatan Ibrahimovic / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Remus Dinu  —  luni, 27 februarie 2023

Zlatan Ibrahimovic (41 de ani), revenit într-un meci oficial la AC Milan în victoria cu Atalanta de duminică, 2-0, a fost protagonistul unei noi declarații în stilu-i caracteristic.

„Diavolii” discută prelungirea contractului cu Rafael Leao, dar tratativele nu sunt ușoare. Fotbalistul al cărui contract expiră în vara lui 2024 solicită un salariu uriaș. El este și pe lista unor coloși precum Real Madrid, PSG sau Manchester City, dar Ibra și-ar dori cu orice preț ca Milan să nu-l piardă pe colegul său.

Zlatan a găsit soluția pentru ca Rafa Leao să rămână pe San Siro, iar reacția lui a ajuns virală.

Zlatan Ibrahimovic face pressing la Rafa Leao: „Am renunțat la salariu, joc gratis. Vrei și casa mea?”

Am renunțat deja la salariu, joc gratis, ce mai vrei? Vrei și casa mea? Ia-o!”, a spus Zlatan râzând, în momentul în care a fost întrebat cum poate contribui pentru ca Leao să continue la Milan. 

Ibra a oferit apoi un indiciu clar despre viitorul său: „La modul în care mă simt azi, voi mai fi aici pentru mai mulți ani, nu doar pentru un sezon”, a încheiat Zlatan.

Mi-au lipsit mult fanii, le mulțumesc că mi-au dat forță, adrenalină și motivație să continui. Fără suportul lor, ar fi fost dificil. Am promis că voi face San Siro să sară când voi reveni! 

- Zlatan Ibrahimovic, atacant Milan

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan: „Nu sunt aici să joc cinci minute, ci tot meciul”

Zlatan Ibrahimovic a revenit la AC Milan după după 260 de zile de la operația la genunchi. La 41 de ani, Zlatan a intrat în minutul 74, în locul lui Giroud.

„Când mă simt bine sunt cel mai bun și pot face ceea ce iubesc, să joc fotbal. I-am promis lui Pioli că amân intervenția cu 6 luni ca să ajut echipa. Niciodată n-am suferit atât pentru un trofeu. 

Eu nu mă aflu aici ca să joc cinci minute, ci tot meciul. Gândiți-vă că n-am decât câteva antrenamente, dar vreau să contribui cât mai mult în meci”, a mărturisit suedezul.

Milan s-a vindecat. Am recuperat doi lideri, doi lei, și ne ajută mult să-i avem în teren. Au un mare aport, tehnic și pe planul caracterului și ne-au lipsit mult. Echipa are acum mai multă personalitate și argumente în a lupta pentru un loc de Ligă.

- Stefano Pioli, antrenor AC Milan

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Atalanta 2-0

Citește și alte știri din Serie A: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.