Handbal

Încă o replică acidă în conflictul Rapid - CSM București: „Adevărata față a celor întâmplate între un club de tranziție și clubul nostru de tradiție”

Continuă conflictul dintre Rapid și CSM București / Sursă foto: GSP

Articol de David Marinescu  —  Monday, 27 February 2023

Bogdan Vasiliu, președintele echipei de handbal a Rapidului, continuă duelul de la distanță cu CSM București, după evenimentele tensionate petrecute în urmă cu două săptămâni, când galeria alb-vișiniilor a fost protagonista unor derapaje scandaloase la adresa Cristinei Neagu.

Oficialul campioanei en-titre a publicat o postare contondentă pe Facebook, destinatarii fiind rivalii de la CSM București, în special Vlad Enăchescu, managerul operațional de la CSM.

Președintele Rapidului atacă: „Adevărata față a celor întâmplate între un club de tranziție și clubul nostru de tradiție”

„După săptâmana trecută, mi-am dat seama (nu că aș fi avut o revelație) cât de manipulată si cât de manipulatoare este presa. Iar despre o pagină de Facebook care se vrea un model în materie de handbal, propun să-și schimbe denumirea, adăugând la final cele patru litere ale «bucuriei» României. 

O pagină care blochează pe oricine nu le împărtășește opinia și înfierează cu mânie proletară toata suflarea rapidistă. Apreciez curajul presedintelui FRH, Costel Din, care a arătat adevărata față a celor întâmplate între clubul de tranziție și clubul nostru de tradiție”. 

Bogdan Vasiliu, „săgeți” spre Vlad Enăchescu: „Și-au dat seama că unii sunt păcălici și i-au trimis acasă după o zi”

„Pentru toți saltimbancii de acolo, le aduc aminte că dacă nu eram eu și alți nebuni frumosi, își arătau scamatoriile de cel mai josnic nivel doar la «Românii au talent» pe Pro TV . 

Bine, si cei de la Pro TV si-au dat seama că unii sunt păcălici și i-au trimis acasă după o zi (n.r. - face referire la Vlad Enăchescu, plecat din trustul PRO la scurt timp după angajare). Mâine începe Postul Mare, aveți credință , căci Dumnezeu are grijă de toate”, a scris Bogdan Vasiliu pe contul său de Facebook. 

CSM București, comunicat anti-Rapid și FRH

„Tigroaicele” de la CSM București au emis luni un comunicat în care contrează Federația Română de Handbal și clubul Rapid.

CSM atacă Federația și pe președintele Constantin Din pentru că girează asemenea ieșiri în decor. Totodată, CSM a recapitulat mai multe momente în care galeria alb-vișiniilor a fost autoarea unor incidente reprobabile.

VIDEO Cristina Neagu, luată la țintă de galeria Rapidului » Ce s-a întâmplat la derby-ul din Cupa României

>

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.