Campionate

Hristo Stoichkov l-a înțepat pe Cristiano Ronaldo: „Să vă spun de ce nu vreau să-i iau interviu” » Ce spune despre Hagi și Popescu

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 27 februarie 2023

Hristo Stoichkov (57 de ani) a vorbit despre interviurile pe care le-a făcut de-a lungul anilor cu nume importante, amintindu-i pe Gică Hagi și Gică Popescu, și l-a atacat pe Cristiano Ronaldo. 

Bulgarul, fost câștigător al Balonului de Aur în 1994, i-a menționat, printre cei pe care i-a intervievat, pe foștii săi colegi Gică Hagi și Gică Popescu, și a explicat de ce nu are de gând să-i ia un interviu lui Cristiano Ronaldo, fosta vedetă de la Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Hristo Stoichkov îl înțeapă pe Cristiano Ronaldo 

„Am intervievat peste 50 de fenomene, în întreaga lume. Aș putea face un DVD cu toate interviurile și nu exclud asta. Nu pot spune care interviu e preferatul meu, dar cele mai ușor de făcut au fost cele cu jucătorii care veneau de la Barcelona, pentru că Barcelona e familia mea. Când discut cu Messi, mă înțelege. Avem ceva în comun, precum câștigarea Balonului de Aur. 

I-am intervievat pe toți la care țin, inclusiv foștii mei colegi, Hagi și Popescu. Cristiano Ronaldo e unul dintre puținii pe care nu i-am intervievat. 

Și nici nu vreau să fac un interviu cu el. De ce? Când fac un interviu, discut despre fotbal, nu despre trofee. Caut anecdote sau lecții de la cei mai buni fotbaliști ”, a spus Hristo Stoichkov, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.