Liga 1

Dan Petrescu șochează cu declarația despre un om de bază: „A dispărut, n-a mai venit la antrenamente” » Dan Udrea, dezvăluire de ultim moment: „Înțeleg că pleacă de unde a venit”

Malele ar urma să plece de la campioana României / foto: Imago Images

Articol de Remus Dinu  —  Monday, 27 February 2023

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a oferit o informație surprinzătoare imediat după meciul cu Petrolul, câștigat cu 5-2, spunând atacantul Cephas Malele, 29 de ani, n-a mai venit la antrenamentele echipei după meciul retur cu Lazio din Conference League (0-0). Redactorul-șef adjunct al Gazetei, Dan Udrea, dezvăluie că vârful va reveni în Arabia Saudită, la echipa antrenată de Mirel Rădoi. 

Joia trecută, Petrescu l-a folosit pe Malele din primul minut contra italienilor, vârful fiind schimbat în minutul 70 cu Birligea. „Bursucul” a dezvăluit că nu l-a mai văzut pe vârful elvețian după meciul cu Lazio. Acesta ar fi accidentat, dar nu și-a mai făcut deloc apariția la antrenamentele echipei.

„Malele s-a accidentat, a dispărut și el. Avem puține soluții, nu știu ce o să facem în continuare. Trebuie să întrebați clubul, nu pe mine. Întrebați conducătorii, nu aș vrea să vorbesc eu. Eu sunt antrenor. Eu antrenez pe cine vine la antrenament, el n-a mai venit la antrenamente. Cei din club ar trebui să povestească ce se întâmplă. Eu nu știu ce se întâmplă”, a spus Petrescu, în interviul acordat după meciul cu Petrolul. 

Dan Udrea: „Malele va pleca de unde a venit”

Malele a fost împrumutat de saudiți la CFR Cluj în 2022, iar acum ar urma să revină la clubul-mamă în plin sezon. Informația a fost oferită de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

„Înţeleg că Malele nu va mai fi la CFR, pentru că va pleca de unde a venit, la Al-Tai”, a spus Dan Udrea, la emisiunea „Minutul 91” de la Orange Sport. Saudiții de la Al-Tai sunt antrenați de nimeni altul decât Mirel Rădoi. 

5 goluriîn 28 de meciuri a înscris Malele în acest sezon, în toate competițiile

VIDEO Cea mai controversată fază din Petrolul - CFR Cluj 2-5

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.