Liga 1

FCSB poate alinia două echipe incredibile în play-off » Concurență uriașă pentru primul „11”

Articol de Liviu Manolache  —  marţi, 28 februarie 2023

Mihai Pintilii, antrenorul de facto de la FCSB, va putea alinia două echipe în perioada următoare, având la dispoziție aproape întreg lotul.

În meciul cu FC Argeș (2-1), în echipa roș-albaștrilor a revenit, după aproape 6 luni, Ovidiu Popescu, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în august 2022.

Cum și Iulian Cristea e refăcut și a și jucat în 2023, iar alți jucători, cu excepția lui Panțâru, nu se mai află în afara programului normal de antrenamente, Pintilii are la dispoziție o concurență extrem de tare pe absolut toate posturile.

Pe unele dintre ele, exemple fundaș dreapta, stoper, atacant dreapta și stânga, aproape că nu există diferență între cel care e titular și rezervă.

FCSB 1: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Oct. Popescu
FCSB 2: A. Vlad - V. Crețu, I.Cristea, Haruț, Pantea - Ov. Popescu, Oaidă, Nikolov - Miculescu, Omrani, Fl.Coman

În plus, FCSB îi mare în lot și Sorin Șerban (fundaș stânga, 22 de ani) și Eduard Radaslavescu (mijlocaș ofensiv, 18 ani).

Mihai Pintilii, suspendat 4 etape 

După mai multe amânări, Comisia de Disciplină a dat verdictul în cazul lui Mihai Pintilii: 4 etape de suspendare. Aceasta este pedeapsa minimă care-i putea fi aplicată lui Pintilii. Reclamat la Comisia de Disciplină a FRF de Lucian Burchel, Mihai Pintilii, antrenor de facto al celor de la FCSB, și-a primit până la urmă  pedeapsa. 

Ceea ce înseamnă că fostul mijlocaș, trecut ca delegat pe foaia de joc, nu va putea sta pe bancă la ultimele 3 etape din sezonul regulat (Petrolul, UTA, Sepsi) și la primul meci din play-off, care pe configurația actuală a clasamentului ar fi cu Rapid.

VIDEO Târnovanu, declarații la cald după FC Argeș - FCSB 1-2: „Nu am simțit niciodată că putem pierde avantajul”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.