Liga 1

Imaginile din Rapid - Chindia care-l contrazic pe Viorel Moldovan » De ce s-a accidentat de fapt jucătorul lui Mutu

Articol de David Marinescu  —  Tuesday, 28 February 2023

După Rapid - Chindia Târgoviște 2-0, Viorel Moldovan a avut un discurs dur la adresa mijlocașului Andrei Ciobanu (25 de ani).

Fotbalistul Rapidului a fost titular în partida de sâmbătă seara, dar a fost schimbat în minutul 8, după ce a suferit o accidentare.

Viorel Moldovan a fost de părere că accidentarea a fost provocată de kilogramele în plus pe care le-ar avea Ciobanu, dar imaginile surprinse în timpul meciului îl contrazic pe fostul internațional.

De ce s-a accidentat Andrei Ciobanu în Rapid - Chindia

Astfel, Andrei Ciobanu, care este suspect de ruptură musculară, a fost nevoit să părăsească terenul după un duel cu Marco Dulca. Imaginile TV arată că rapidistul a fost lovit în zona coapsei de mijlocașul Chindiei și nu a mai putut continua meciul.

Ce a spus Viorel Moldovan despre Andrei Ciobanu

„Se vede lipsă de continuitate. Ciobanu are și probleme cu greutatea. L-am văzut la ultimul meci în Giulești, 1-2 cu FCU Craiova. L-am văzut, e dolofan. S-a rupt, a făcut întindere. E consecința faptului că nu joacă constant.  

Este minutul 8 când e schimbat. E debutul jocului. Înseamnă că nu s-a încălzit bine. Pe fond de oboseală nu faci întinderea asta așa repede, e clar că nu s-a încălzit bine”, a spus Viorel Moldovan, în direct la Fotbal Show, emisiune realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Andrei Ciobanu nu a jucat cu FC Craiova

În plus, Viorel Moldovan a făcut referire la un meci în care Andrei Ciobanu nu a jucat. În partida dintre Rapid și FCU Craiova, mijlocașul a fost rezervă neutilizată.

Îmi pare rău pentru Ciobanu. A fost titular, sigur voia să facă ceva pentru echipă, să joace. Eu îl cunosc pe puști. Are dreptate Vio, probabil că nu s-a încălzit bine. Dacă e ruptură, va sta cel puțin două luni.

 - Florin Răducioiu, la Fotbal Show

VIDEO Adrian Mutu, înainte de FC Botoșani - Dinamo: „E capabilă să bată pe oricine când joacă acasă”

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.