Handbal

Rapid și-a aflat pedeapsa » Ce amendă a primit clubul după ce fanii au înjurat-o pe Cristina Neagu

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 01 martie 2023

Comisia de Disciplină a decis amendarea clubului de handbal Rapid, după incidentele de la meciul din Cupa României, cu CSM București (24-31), jucat pe 20 februarie.

În timpul partidei jucate în Sala Polivalentă, dar și după meci, suporterii rapidiști au apostrofat-o și au înjurat-o pe Cristina Neagu, iar clubul a fost sancționat.

Rapid, amendată după ce fanii au înjurat-o pe Cristina Neagu

Astfel, clubul alb-vișiniu a primit o amendă de 8.000 de lei, se arată pe site-ul Federației Române de Handbal, în baza raportului întocmit de observatorul partidei.

În legătură cu Raportul suplimentar întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României „Râureni” – feminin, dintre CSM BUCUREȘTI  și CS RAPID BUCUREȘTI, din data de 20.02.2023, de la București, Comisia stabilește: - sancționarea clubului CS RAPID BUCUREȘTI cu penalitate de 8000 (opt mii) lei, conform  art. 69.4 coroborat cu art 69.2 lit b) pct.1 cu aplicare Art. 34.1 litera k) (recidivă 30.08.2022) din  REGULAMENTUL DISCIPLINAR al FRH, data limită de achitare 30.03.2023, pentru scandări jignitoare/obscene a suporterilor proprii.

- Comisia de Disciplină

Cristina Neagu, după ce a fost înjurată CSM București - Rapid: „Asta spune totul despre ei”

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este...  

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a a declarat Cristina Neagu.

>

Citește mai multe despre scandalul dintre fanii Rapidului și Cristina Neagu:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.