Liga 1

MM Stoica, uluit de ce a văzut în CSU Craiova - FC Argeș: „E foarte gravă o astfel de eroare”

MM Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a analizat meciul CS Universitatea Craiova - FC Argeș, scor 1-0, din etapa #28 din Superliga.

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 01 martie 2023

MM Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a analizat meciul Universitatea Craiova - FC Argeș, scor 1-0, din etapa #28 din Superliga.

MM Stoica l-a criticat în termeni duri pe Costinel Tofan, fundașul și căpitanul argeșenilor. Stoperul a comis un penalty evident în minutul 72, când a lovit mingea cu mâna. Balonul a fost centrat de Vătăjelu și ar fi ajuns la Ivan. Andrei a fost cel care tras și a punctat de la 11 metri.

MM Stoica, despre hențul lui Tofan: „O eroare impardonabilă”

„E foarte gravă o astfel de eroare. Poți să mai faci faulturi în careu, să ratezi penalty-uri. Dar unele greșeli sunt foarte grave, impardonabile. 

Nu poți să alergi cu mâna pe sus, poate doar la alte sporturi. Din păcate pentru Argeș, a fost unul din cele două momente psihologice care au decis meciul. Primul a fost ratarea lui Giani Crețu singur cu Laurențiu Popescu”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Sport Center”, de la Orange Sport.

Am văzut târziu mingea, am vrut să dau cu capul în ea și mi-a venit în mână. Mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei!

- Costinel Tofan, fundaș central FC Argeș

VIDEO. Faza care a decis Craiova - FC Argeș 1-0. Penalty incredibil comis de Tofan și execuție sigură a lui Ivan

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.