Liga 1

Neagoe, după victoria din penalty cu FC Argeș: „E foarte greu. Nici marile echipe din Europa nu reușesc”

Eugen Neagoe

Articol de Daniel Grigore  —  Wednesday, 01 March 2023

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul Universității Craiova, a analizat victoria la limită cu FC Argeș, 1-0, cu unicul gol înscris de Andrei Ivan din penalty.

Cu mai mulți absenți ca urmare a accidentărilor, Eugen Neagoe a aliniat o formulă de start tânără contra piteștenilor.

Fără mai mulți oameni de bază, Craiova a tras tare pentru victorie, a înscris o singură dată, dintr-un penalty dictat în urma unui henț curios al lui Costinel Tofan.

Eugen Neagoe, după Universitatea Craiova - FC Argeș: „Dominare totală în repriza a doua”

„Nici nu are importanță cum s-a marcat golul, e o victorie meritată, clară, fără niciun dubiu. Am avut șase jucători sub 21 de ani, n-am avut niciun jucător de peste 30 de ani. A ajuns cel mai în vârstă Vătăjelu (n.r. 29 de ani), veteranul echipei.

Am forțat, am jucat și cu doi atacanți, am încercat să mai marcăm, am avut ocazii, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm golul doi. Puteam să marcăm și cred că reflecta realitatea din teren.

A fost o dominare totală în repriza a doua, băieții merită felicitări pentru atitudine, pentru determinare, pentru ce au arătat în repriza a doua”, a precizat Neagoe după meci, citat de digisport.ro.

Eugen Neagoe: „Suporterii au dreptate”

Ulterior, Neagoe a admis că jocul echipei nu a fost la nivelul scontat cel puțin în prima parte.

„Nu am încercat niciodată să găsesc scuze când am avut reprize mai modeste. Ne lipsește foarte mult Nicușor Bancu, un jucător nu important, ci foarte important pentru echipa noastră, este liderul acestei echipe.

Ne lipsește Mihai Căpățână, ne lipsește Ștefan Baiaram, Raul Silva nu a fost nici în lot, pentru că acuza o stare de oboseală. Sunt decizii pe care le luăm și pe care ni le asumăm.

Suporterii au dreptate să ceară mai mult, sunt obișnuiți cu fotbal de calitate și cred că am practicat un fotbal de calitate în repriza a doua. Mi-aș dori să o facem 90 de minute, dar este destul de greu, nici echipele foarte mari din Europa nu reușesc să ducă ritmul 90 de minute”, a afirmat antrenorul alb-albaștrilor.

Acum ne gândim la următorul joc, de la Ploiești, va fi un meci dificil, în compania unei echipe bune, cu jucători buni, Grozav, Budescu, Papp, cel care a plecat de la noi. Din păcate, acolo e terenul așa cum este, dar nu trebuie să stăm cu gândul la teren, trebuie să jucăm cât mai bine

- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

VIDEO cu faza care a decis CSU Craiova - FC Argeș

>

Tot din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.