Liga 1

Florin Talpan l-a sunat pe reporterul GSP: „Aș vrea să clarificăm asta”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București

Articol de Cătălin Stroia  —  joi, 02 martie 2023

Florin Talpan, juristul care reprezintă interesele CSA Steaua București, a contactat Gazeta Sporturilor, pentru a clarifica o declarație dată după al doilea termen privind palmaresul echipei istorice a Stelei. Pronunțarea verdictului a fost amânată pentru data de 16 martie.

Florin Talpan a ținut să lămurească o afirmație făcută de acesta la ieșirea din sala de judecată, conform căreia el ar fi luat legătura cu Vasile Dîncu, fostul Ministru al Apărării Naționale, pentru a avea o întrevedere, în perioada în care acesta a fost Ministru al Apărării Naționale.

„Am încercat să am o întrevedere și cu domnul Vasile Dîncu înainte de termenul de azi, dar nu am dat de el”, a spus acesta la ieșirea din sala de judecată. 

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București, l-a sunat pe reporterul GSP: „Vreau să clarific asta”

„Eu am solicitat să merg în audiență la domnul Vasile Dîncu, înainte ca dânsul să plece de la conducerea Ministerului. A tot zis că mă primește, dar, în cele din urmă, nu m-a primit. 

Am solicitat să merg în audiență și la actualul Ministru al Apărării Naționale, domnul Angel Tâlvăr. Nici cu dânsul nu am ajuns la un consens deocamdată”, a declarat Florin Talpan, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București: „Sunt foarte optimist în legătură cu termenul de pe 16 martie” 

Florin Talpan, juristul care reprezintă CSA Steaua, s-a arătat optimist în legătură cu termenul de pe 16 martie. „Sunt foarte optimist. Bineînțeles că vom câștiga”. Ulterior, acesta a vorbit despre faptul că persoanele din conducerea Ministerului Apărării Naționale nu îl susțin în acest proces: „Nu sunt susținut de oamenii din conducerea Ministerului, pentru că, altfel, aș fi câștigat acest proces mai repede”. 

Florin Talpan a vorbit și despre argumentele invocate de avocații care susțin cauza celor de la FCSB: „Coeficientul preluat de FCSB în 2003 nu va fi de folos în fața instanței”. 

Cât timp Florin Talpan a vorbit cu reporterii prezenți la fața locului, juristul a fost susținut de fanii CSA Steaua. Aceștia și-au făcut poze cu el și au spus despre Florin Talpan că este „salvatorul nostru, eroul nostru”. 

VIDEO. Florin Talpan: „Am încredere că voi câștiga! FCSB nu are cum să aibă palmaresul”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.