Liga 1

A câștigat procesul cu CFR Cluj și are de primit 75.000 de euro!

Sergiu Buș, în dreapta, numărul 99 // foto: Imago Images

Articol de Vlad Nedelea, Daniel Grigore  —  joi, 02 martie 2023

Atacantul Sergiu Buș (30 de ani), acum legitimat la Chindia Târgoviște, a câștigat litigiul cu CFR Cluj de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Ardelenii au posibilitatea de a ataca decizia.

Conform deciziei, clubul din Gruia, la care Buș a fost legitimat între ianuarie 2022 și ianuarie 2023, trebuie să-i plătească 75.000 de euro fotbalistului, adică 5 salarii restante.

Sergiu Buș a câștigat procesul cu CFR Cluj și are de primit 75.000 de euro!

„Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante conform Acordului de rescadențare. Cu recurs”, se arată în soluția comunicată de CNSL.

Readus de CFR Cluj în România după o aventură în Coreea de Sud, la Seongnam FC, Buș nu a avut randamentul scontat. A fost mai mult accidentat și a jucat doar 13 meciuri în anul petrecut în Gruia, fără să înscrie vreun gol!

În ianuarie 2023, Buș a schimbat echipa, a semnat cu Chindia Târgoviște, dar nu a renunțat la salariile restante din perioada de la CFR Cluj. A deschis un litigiu împotriva campioanei și acum așteaptă următorul pas, fie ca CFR să-i achite banii, fie ca „vișiniii” să facă recurs la decizie.

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.