Liga 1

Eugen Voicu a confirmat vestea pentru Dinamo: „Am achitat prima jumătate”. Încă o informație tare

Dinamo în meciul cu FC Brașov

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 02 March 2023

Eugen Voicu, noul șef de la Dinamo, a confirmat vestea bună pentru jucători, în preajma ultimelor două etape, decisive pentru accederea în play-off-ul Ligii 2. 

Așa cum GSP.ro a informat, omul de afaceri a precizat astăzi, într-un interviu acordat Ziarului Financiar, că dinamoviștii vor încasa una dintre cele două remunerații restante.

Care este planul lui Dinamo pentru primăvară

Urmează ca în perioada imediat următoare, clubul să ajungă la zi cu plățile către echipă, staff și jucători, și către angajații grupării.

Am plătit jumătate din salariile restante, erau două luni, am achitat prima jumătate. În următoarea perioadă vom achita salariile la zi, sper că jucătorii să fie mai motivați din această perspectivă. Traseul pe care îl are Dinamo, în mod normal ar trebui să o ducă în play-off, apoi să lupte cu șanse mari la promovare în liga superioară. Șansele sunt reale", a explicat Eugen Voicu pentru Ziarul Financiar.

Eugen Voicu rezolvă situația interdicției la transferuri

Totodată, businessman-ul a vorbit și despre interdicția la transferuri, ce nu a permis echipei din Ștefan cel Mare să aducă fotbaliști în perioada intercompetițională.

 „Este o interdicție la transferuri, urmează să se rezolve. Pe prima poziție în comunicatul pe care l-am dat după ce am făcut tranzacția, se află aprobarea unui nou plan de restructurare în comitetul creditorilor. Este firesc să se întâmple, în funcție de când se va întâmpla și va arăta, bugetul se va adapta. 

Nu suntem niște investitori care să vină să arunce cu bani, trebuie să abordăm din punct de vedere al unui business normal, inclusiv această expunere. Suntem gata să investim suficient de mult, în condițiile în care acest plan este aprobat. Sunt datorii istorice prea mari, pe care nu ni le putem asuma", a mai precizat Voicu, conform sursei citate.

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.