Liga 1

Șah-mat FCU?! Ce probă nouă a adus astăzi Sepsi OSK la Comisia de Recurs!

Sepsi OSK a câștigat la „masa verde” meciul cu FCU Craiova, decizie dictată de Comisia de Disciplină

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 02 martie 2023

Comisia de Recurs a FRF va judeca marțea viitoare, pe 7 martie, apelul celor de la FCU Craiova, privind suspendarea meciului direct cu Sepsi OSK și dictarea victoriei la „masa verde” a covăsnenilor. Primul termen a avut loc astăzi, dar Comisia a fixat unul nou, ca urmare a probelor noi depuse la dosar. Una dintre acestea, prezentată de Sepsi, ar putea rezolva cazul.

Surse din lumea fotbalului susțin că Sepsi a prezentat astăzi o nouă probă. Una care constă în dovezi că, din momentul primei întreruperi a jocului, dictată de arbitrul Andrei Chivulete, ofițerul de securitate al grupării gazdă a luat legătura cu șeful dispozitivului de Jandarmi de la stadion. 

Șah-mat FCU Craiova?! Sepsi a venit cu o probă nouă la Comisia de Recurs!

Acesta a trimis niște reprezentanți ai forțelor de ordine în sectorul galeriei oltene, să se asigure că evenimentele nu se agravează. Dar nu a considerat necesară evacuarea acesteia.

Astfel, clubul covăsnean va încerca să dezamorseze acuzația oltenilor că suporterii lui FCU Craiova ar fi trebuit să fie scoși din arenă, iar meciul să se dispute. Sepsi va insista că, în urma acestei noi probe, s-a respectat articolul 9.2 din Legea 4, care prevede condițiile în care pot fi evacuați spectatorii.

În cazul producerii de incendii, distrugeri, catastrofe, al tulburării grave a ordinii publice sau al altor situaţii care pun în pericol viaţa, integritatea corporală ori sănătatea persoanelor sau când nu s-a reuşit restabilirea ordinii publice, comandantul forţelor de ordine poate decide evacuarea parţială sau totală a participanţilor.

- Art. 9.2 din Legea 4/2008

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.