Liga 1

Gică Hagi despre vestea retragerii lui Șumudică: „Pe mine mă înțelege familia, nevastă-mea suferă la meciuri”

Gică Hagi

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  joi, 02 martie 2023

Gică Hagi (58 de ani), antrenor la Farul, a comentat vestea retragerii din antrenorat a lui Marius Șumudică (52), în prezent tehnician la Al-Raed, în Arabia Saudită.

„A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care din cauza fotbalului am neglijat-o în mare măsură.

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi în prim-plan cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. În maximum câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine”, a anunțat astăzi Marius Șumudică.

Gică Hagi, despre vestea retragerii lui Marius Șumudică: „Știu că e dedicat fotbalului”

Întrebat despre situația lui omologului său, care nu mai are aceeași motivație ca în trecut, Hagi a sugerat că el va continua ani buni să practice meseria:

>

„Atât timp cât fac ce-mi place, nu am nicio problemă. Îmi place fotbalul, îl iubesc și voi rămâne lângă el. Familia mă înțelege, și nevastă-mea se uită la meciuri, vine, suferă, așa că nu e problemă.

Băiatul joacă, fata se uită și ea din când în când, chiar dacă are treaba ei. Suntem împreună toți, toată familia. Tuturor le place fotbalul, la noi se aspiră fotbalul în familie”.

Întrebat ulterior de reporterul GSP cum vede anunțul retragerii lui Șumudică, Hagi a răspuns:

El știe mai bine. Știu că e dedicat fotbalului, l-a iubit atât ca fotbalist cât și ca antrenor. A lucrat pentru fotbal și va lucra în continuare”.

Motivele din spatele deciziei lui Marius Șumudică

GSP.ro a aflat că Șumudică ia în calcul serios să renunțe la meseria de antrenor. Fostul campion al României nu mai simte aceeași motivație ca în trecut și vrea să revină în țară, aproape de familie.

Șumudică este tentat de posibilitatea de a urma cariera de analist TV, rol pe care l-a mai îndeplinit înainte de a semna cu formația saudită Al-Raed, pe care o antrenează din vara lui 2022.

Marius Șumudică are un CV bogat de antrenor, care cuprinde, printre altele, mandate la Rapid, Astra, FC Vaslui, Concordia Chiajna și CFR Cluj, dar și experiențe în străinătate, la Kayserispor, Al Shabab, Gaziantep și, cel mai recent, la Al-Raed.

Mai multe știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.