Liga 1

Noul „chirurg” din Liga 1 vine de la CFR Cluj! Și-a scos din circuit adversarul după o intrare ORIBILĂ + e recidivist!

+10 Foto
Intrarea întârziată a lui Maglica / Captură Prima Sport

Articol de Remus Dinu  —  joi, 02 martie 2023

Anton Maglica, autorul unei intrări oribile în CFR Cluj - UTA 2-1, un fault brutal, cu talpa, asupra lui Vukcevic, nu e la prima astfel de abatare. Croatul a fost protagonistul unei faze aproape identice anul trecut, pe 13 martie 2022, în perioada în care evolua în Cipru.

Pe vremuri, Dan Alexa era cunoscut pentru intrările la limita regulamentului cu care-și băga în sperieți adversarii. 20 de ani mai târziu, în Liga 1 pare să-și fi făcut apariția un alt jucător cu profil de „chirurg”.

„Feroviarii” au rămas în „10” și au tremurat pentru victorie cu UTA după un gest complet necugetat al lui Maglica. Atacantul CFR-ului și-a pus crampoanele pe tibia muntenegreanului Vukcevic la o fază petrecută în careul arădenilor. 

O intrare întârziată, extrem de periculoasă, pe care „centralul” Lucian Rusandu a pedepsit-o inițial doar cu „galben”! Chemat la margine pentru a revedea faza, arbitrul din Sfântu Gheorghe și-a schimbat decizia și a scos cartonașul roșu. CFR a jucat astfel în inferioritate în ultimele 20 de minute, deși Maglica părea nedumerit în momentul în care i s-a comunicat că trebuie să părăsească gazonul.

Glezna lui Vukcevic, după intrarea lui Maglica / foto: GSP

Anton Maglica are istoric de „chirurg”

Venit la CFR în această iarnă, Maglica mai are la activ un cartonaș roșu luat similar în urmă cu aproape un an. Pe atunci în tricoul lui APOEL Nicosia, vârful croat a fost eliminat în minutul 88 al derby-ului cu AEK Larnaca, după ce și-a lovit din spate, cu talpa peste gleznă, un adversar. (VIDEO cu faza aici, de la minutul 08:56)

Altă intrare groaznică a lui Maglica, în Cipru

La fel ca azi, la Cluj, Maglica a fost iertat inițial de eliminare, însă VAR-ul a schimbat decizia. 

Maglica a mai fost eliminat și pe vremea când era un puști, în 2011, într-un Hajduk Split - Rijeka 1-1. Pe atunci la Hajduk, Maglica a participat într-o încăierare în prelungirile meciului și a văzut „roșu” direct.

„Roșul” văzut în 2011, la Hajduk

CItește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.