Liga 1

Cum arată jucătorii de la UTA după meciul cu CFR Cluj » Verdict în direct: „Trebuia dat penalty pentru arădeni”

Articol de Sergiu Alexandru, Vlad Nedelea  —  Thursday, 02 March 2023

După 1-2 cu CFR Cluj, doi dintre jucătorii de la UTA Arad au ieșit șifonați: Marko Vukcevic și Stefan Milosevic.

La capătul unui meci tensionat, cu multe decizii controversate, cei doi jucători de la UTA au terminat meciul cu urme pe picioare.

Cum arată jucătorii de la UTA după meciul cu CFR Cluj

În minutul 70, Lucian Rusandu a avut din nou nevoie de VAR pentru a întoarce o decizie. Maglica a avut o intervenție dură, cu talpa pe glezna lui Vukcevic, și inițial a văzut doar cartonașul galben. 

Cei din camera VAR au analizat faza, iar după câteva minute, Lucian Rusandu a mers la marginea terenului. A revăzut faza și a schimbat decizia, eliminându-l pe Maglica. Decizia a fost una corectă, atacantul lui CFR Cluj având o intrarea dură asupra adversarului, care nu a putut să mai continue meciul.

Fundașul dreapta nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit de Roger. Vukcevic s-a ales cu glenza umflată și cu urme la crampoanele lui Maglica.

Glezna lui Vukcevic, după intrarea lui Maglica

Milosevic, cu urme după intrarea lui Răzvan Popa

În minutul 86, UTA a cerut penalty după un duel între portarul Răzvan Sava și Stefan Milosevic. Portarul lui CFR Cluj a atins mingea cu mâinile, între cei doi existând un contact la nivelul picioarelor.

După meci, jucătorul arădenilor s-a ales cu zgârieturi pe genunchi și pe tibie. Iar Helmut Duckadam, Marius Lăcătuș și Ionel Dănciulescu au căzut de acord, declarând că arbitrul trebuia să dicteze penalty.

„Am văzut la meciul dintre Hermannstadt și FC Argeș că s-a dictat penalty la o fază asemănătoare. Portarul a boxat mingea, dar din inerție a lovit adversarul cu genunchiul. Dacă acolo s-a dat penalty, aici trebuie dictate două. Jucătorul primește îngrijiri, iar abitrul vede asta. Poate nu a văzut bine fază de prima dată, dar din moment ce jucătorul primește îngrijiri medicale... Dacă vede piciorul, poate își dă seama că e penalty”, a spus Duckadam în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

 „Văzând mai bine faza, și eu zic că e penalty”, a spus Lăcătuș, completat de Dănciulescu: „Și mie mi se pare penalty”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.