Stiri extrasport

Cristiano Ronaldo a luat foc după ce o vloggeriță din Venezuela a dezvăluit că a făcut sex cu el în cantonamentul Portugaliei

+32 Foto
Georgilaya și Cristiano Ronaldo

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 02 martie 2023

Cristiano Ronaldo, 38 de ani, a negat vehement cele mai noi acuzații care i s-au adus în Portugalia, după ce o vloggeriță din Venezuela a declarat că ar fi făcut sex cu el în hotelul în care se afla în cantonament naționala Portugaliei, care se pregătea pe atunci pentru Cupa Mondială din Qatar.

Georgilaya a declarat că în luna martie a anului trecut, s-a întâlnit cu jucătorii Portugaliei la hotelul în care erau cazați și și-a făcut mai multe selfie-uri cu ei, inclusiv cu Ronaldo.

După câteva ore, ea susține că starul portughez i-ar fi scris pe Instagram și a invitat-o în cameră la el. „Când i-am citit mesajul am crezut că merg la el doar ca să vorbim, să ne cunoaștem mai bine, poate să mai facem câteva fotografii. Nu credeam că vom face sex, dar adevărul este că asta s-a întâmplat”, a spus tânăra din America de Sud.

Georgilaya: „M-am simțit manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo”

„A fost ceva consimțit din partea mea, dar, în ciuda acestui fapt, m-am simțit manipulată de faima și de puterea lui Cristiano Ronaldo”, a mai adăugat ea.

Afirmațiile vloggeriței au fost dezmințite categoric de fotbalistul care evoluează acum la Al-Nassr. „Aceste declarații sunt complet false și defăimătoare”, a transmis Ronaldo prin echipa sa de comunicare.

Georgilaya a mai transmis că nu își dorește faimă sau bani și a dezvăluit că a mai fost contactată și de Jose Semedo, un alt fost fotbalist portughez.

Citește și alte știri mondene:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.