Liga 1

Reacția lui Basarab Panduru după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB: „Sunt 50 de antrenori care spun «Ia-mă, Gigi!»”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 02 martie 2023

Basarab Panduru a comentat situația de la FCSB, după Leo Strizu și-a anunțat demisia de la formația roș-albastră, după 4-1 cu Petrolul.

Antrenorul din acte de la FCSB avea doar un rol decorativ, dar Basarab Panduru cred că Gigi Becali va găsi cu ușurință un nou antrenor care să „împrumute” licența PRO, în timp ce Mihai Pintilii se ocupă de echipă.

Reacția lui Basarab Panduru după ce Leo Striu și-a dat demisia de la FCSB

„Nu mă așteptam. L-am auzit la conferință că spunea că vrea 9 puncte în perioada următoare. Cred că s-a întâmplat acum ceva, după meci.

Dar tu știi unde vii. Ce te-a deranjat? Clubul a spus că doar are nevoie de licența ta. Practic, îi deranjezi pe cei de acolo cu prezența ta. Cum să nu deranjezi? Nu ești luat în cantonament în Turcia, nu ești lăsat la antrenamente... El știa că așa se va întâmpla. I s-a spus «Noi avem nevoie de licența ta».

Mi se pare penibil, dar cred că sunt vreo 50 de antrenori cu licența PRO în mână care se roagă să vină la FCSB. Spun «Ia-mă, Gigi. Stai, că sunt la Biserică»” , a spus Basarab Panduru la emisiunea „Minutul 91”, de la OrangeSport.

„Dacă Becali anunță «Aștept între orele 12 și 14 antrenorii cu licență la Palat, cred că se va face coadă”, a spus Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei și moderatorul emisiunii „Minutul 91”. A fost completat de Panduru: „Nu cred că mai poți trece cu mașina pe acolo”.

VIDEO Golul de 3-1 marcat de Andrea Compagno în FCSB - Petrolul

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.