Liga 1

Jucătorul evidențiat de Viorel Moldovan, după FCSB - Petrolul: „Mi-a plăcut reacția: «Stai că sunt șmecher. Sunt bun”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 02 March 2023

Mihai Pintilii a decis să-l lase pe mijlocașul Malcom Edjouma (26) pe bancă în prima parte a meciului FCSB - Petrolul 4-1, deși acesta e cel mai în formă jucător al roș-albaștrilor.

Viorel Moldovan a comentat decizia lui Mihai Pintilii și a avut cuvinte de laudă pentru Malcom Edjouma, declarând că acesta ar trebuie să joace în etape viitoare, când FCSB joacă pe terenul celor de la UTA Arad. 

Viorel Moldovan îl laudă pe Malcom Edjouma după FCSB - Petrolul 

„Edjouma i-a băgat 7 puncte în buzunar. Dar pentru Becali nu contează. Te așteptai să-l scoată. L-a mai scos. Cred că face asta ca să-l forțeze pe Octavian Popescu inter. Dar e mai multă fragilitate în linia de mijloc. 

Mie mi-a plăcut reacția lui de la gol. «Stai că sunt șmecher. Sunt bun. Poate să mă țină pe bancă, eu intru și îmi fac treaba». Eu cred că Edjouma ar trebui să fie titular cu UTA. Ai nevoie de un jucător ca el în deplasare”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea „Minutul 91”, la Orange Sport.

I-a băgat 7 puncte, dar nu îi 7 milioane. Când îi bagi doar un milion, mai stai și pe bancă. Pe cine să scoată? Care e problema? Să stea pe bancă. Poate nu-l mai scoate la celelalte meciuri.

 - Basarab Panduru

Malcom Edjouma, cel mai în formă de la FCSB 

În ultimele partide francezul a fost decisiv pentru FCSB. Edjouma a marcat un gol în victoria cu CFR Cluj (1-0), două goluri cu FC Voluntari (2-1) și un gol în egalul cu CSU Craiova (1-1). 

Cu golul marcat azi, 4-1, Edjouma a ajuns la 8 goluri în 23 de meciuri în acest sezon de Liga 1. În plus, are și 3 assist-uri.

VIDEO Golul de 3-1 marcat de Andrea Compagno în FCSB - Petrolul

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.