Liga 1

Titularul lui CFR Cluj a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău! Fusese schimbat din cauza amețelilor

Andrei Burcă a ajuns la spital după meciul cu UTA / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Marius Mărgărit  —  Friday, 03 March 2023

Andrei Burcă, unul dintre liderii lui CFR Cluj, le-a dat emoții oamenilor din staff joi seara, la meciul din campionat cu UTA, câștigat cu 2-1. Stoperul de 29 de ani a fost schimbat în minutul 42, iar adevăratul motiv pentru care a fost înlocuit nu e unul legat de o accidentare sau de vreo problemă de natură musculară.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Burcă a acuzat amețeli și stări de rău în timpul meciului, iar Dan Petrescu nici n-a mai așteptat pauza pentru a-l schimba. Fotbalistul a plecat direct la vestiare, iar mai apoi la spital, unde a efectuat mai multe investigații.

Andrei Burcă a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău! Fusese schimbat din cauza amețelilor

Se pare că un prim diagnostic primit ar fi acela de extenuare, pe fondul programului aglomerat din ultima perioadă. În cursul zilei, va fi supus unui nou set de investigații pentru a stabili cu exactitate cauza stărilor sale din meciul cu UTA. 

I s-a făcut rău lui Burcă, e la spital, la pauză mă gândeam ce poate să mai urmeze.

- Dan Petrescu, după meciul cu UTA

Andrei Burcă, record de apariții în actualul sezon 

Într-adevăr, Burcă a fost nelipsit din echipa CFR-ului în actuala stagiune și nu-i de mirare că stoperul a început să acuze oboseala acumulată în ultima perioadă. Fundașul naționalei a bifat nu mai puțin de 33 de meciuri pentru CFR Cluj în acest sezon, în Superligă, cupele europene și Cupa României. Doar în 2023 a strâns deja opt meciuri oficiale, plus „încărcătura” acumulată în cantonamentul din iarnă.

Vestea nu-l îngrijorează doar pe Dan Petrescu, și pe selecționerul Edi Iordănescu. România pornește în preliminariile pentru EURO 2024 la finalul lunii, iar Burcă e titular și în prima reprezentativă.

VIDEO Concluziile lui Dumitru Dragomir după eliminarea lui CFR Cluj din Conference League: „Nu s-a făcut de râs”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.