Liga 1

Au apărarea franjuri înainte de UTA - FCSB! Antrenorul, obligat să improvizeze

Cu apărarea franjuri înainte de meciul cu FCSB, UTA primește o veste bună: va evolua cu casa închisă la finalul săptămânii, duminică, de la 21:00.

Articol de Bogdan Cioara (Arad)  —  Friday, 03 March 2023

Cu apărarea franjuri înainte de meciul cu FCSB, UTA primește și o veste bună: va evolua cu casa închisă la finalul săptămânii, duminică, de la 21:00.

În eșecul cu CFR Cluj, 1-2, UTA a pierdut 3 dintre fundași: Vukcevic (oricum accidentat), Chindriș și Hoxhallari au luat „galben” în Gruia și sunt suspendați. În plus, Romario Benzar, accidentat în meciul cu Farul (0-1), e și el indisponibil pentru confruntarea cu FCSB.

Absențe importante înainte de UTA - FCSB

În aceste condiții, Aly Abeid, la bază fundaș stânga, va fi trimis în flancul drept.

La UTA va reveni Idriz Batha, suspendat etapa trecută. Dincolo, FCSB nu se va putea baza la Arad pe golgheterul Andrea Compagno, de asemenea suspendat.

Echipa probabilă a celor de la UTA pentru duelul cu FCSB: 13. Kucher - 18. Abeid, 4. Benga, 21. Erico, 3. Dobrescu - 14. P. Anton, 19. Batha - 55. M. Pop, 20. Ubbink, 7. Otele - 9. Milosevic

UTA - FCSB se joacă cu casa închisă

Site-ul bilete.ro arată sold-out la meciul din etapa #29 a Superligii dintre UTA și FCSB, adică în tribunele „Francisc Neumann” vor fi aproximativ 11.000 de spectatori.

VIDEO. Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB. Anunțul antrenorului

>

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.