Liga 1

Gigi Becali, prima reacție după plecarea lui Strizu: „I-am spus prin cineva ce să facă”

+33 Foto
Gigi Becali, patronul FCSB, nu pare foarte interesat că echipa lui a rămas fără antrenorul principal din acte, Leo Strizu, care și-a anunțat demisia la finalul victoriei cu Petrolul, 4-1.

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 03 martie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, nu pare foarte interesat că echipa lui a rămas fără antrenorul principal din acte, Leo Strizu, care și-a anunțat demisia la finalul victoriei cu Petrolul, 4-1.

„Nu stau eu de Strizu acum. Am alte probleme pe cap. Eu i-am spus prin cineva ce să facă, dar dacă nu a vrut, atunci e treaba lui”, a declarat Becali pentru ProSport, lăsând de înțeles că tehnicianul cu 13 meciuri la roș-albaștri nu i-a ascultat sfatul.

Leo Strizu a plecat de la FCSB: „S-a simțit umilit”

„Am stat și m-am gândit și am luat o decizie grea pentru mine și pentru club. E ultimul meci în care voi mai colabora cu FCSB. Am luat decizia ieri, azi. Această decizie luată din motive personale îmi aparține, nu o să cadă bine clubului, dar e mai bine pentru mine. Am motive personale care m-au făcut să iau această decizie, nu e ușor. Mâine, Argăseală va avea demisia pe birou”, a declarat Strizu aseară, la finalul partidei cu ploieștenii.

„Din câte știu, Strizu s-a simțit umilit în această perioadă”, a precizat Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei, în emisiunea „Minutul 91” de la Orange Sport 1. Leo Strizu a fost angajat de FCSB în noiembrie 2022. Conform regulamentului, FCSB are acum la dispoziție 30 de zile să numească un nou „principal”.

>

Marea COMEDIE cu Leo Strizu la FCSB: „Bre, e Billel, nu e Mirel!”

FCSB va lupta în play-off pentru primul titlu de campion după opt ani, ceea ce constituie deja o performanță remarcabilă, date fiind condițiile rare și amuzante în care roș-albaștrii își desfășoară activitatea. Leo Strizu era antrenorul principal din acte, dar el nu știa numele secunzilor săi atunci când a fost angajat și nu i-a fost ușor nici să învețe numele fotbaliștilor pe care-i avea, teoretic, sub comandă.

Surse din club povestesc că Strizu a încercat să-i transmită indicații lui Omrani în timpul unui meci: „Leo tot țipa: «Mirele! Mirele!». Omrani nu reacționa, normal! I-a strigat cineva de pe bancă: «Bre, vezi că-l cheamă Billel, nu Mirel!»”.

MM Stoica l-a interzis în vestiarul FCSB pe Leo Strizu

FCSB a atras atenția atunci când a mers într-un cantonament din Antalya fără antrenorul principal și clubul continua să-l trateze pe Leo Strizu ca și cum el nici nu ar exista.

Fostul atacant stătea pe bancă în timpul meciurilor numai pentru că deținea licența Pro. Fiecare club trebuie să îndeplinească acest criteriu, să aibă angajat un tehnician cu calificarea maximă. În afara acestui rol decorativ, Strizu nu mai făcea nimic.

Surse din club au povestit recent pentru GSP.ro că Mihai Stoica nici nu-i mai permitea antrenorului principal să intre în vestiar. Managerul le-a transmis celorlalți oameni din staff să nu-l primească pe Strizu în cabină înaintea partidelor, atunci când Pintilii ține discursul în fața jucătorilor.

Pintilii e antrenorul principal de fapt, iar în programul din timpul săptămânii șeful staff-ul tehnic e Thomas Neubert, germanul conduce majoritatea exercițiilor din antrenamente.

VIDEO » Andrea Compagno, lovitură de cap perfectă în FCSB - Petrolul

>

Cele mai tari imagini din FCSB - Petrolul

Clasamentul actualizat din Superliga

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.