Liga 1

Motivul pentru care Edjouma a fost scos din primul „11” » Explicațiile „antrenorului” Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, a lămurit de ce Malcom Edjouma, cel mai în formă jucător al roș-albaștrilor, a fost doar rezervă cu Petrolul (4-1)

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 03 martie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat de ce Malcom Edjouma, cel mai în formă jucător al roș-albaștrilor, a fost doar rezervă cu Petrolul (4-1). Menajat, mijlocașul central în vârstă de 26 de ani a intrat în repriza secundă și a marcat al 5-lea său gol din 2023.

„Am considerat că meciul cu Petrolul a fost ușor. Și pentru că s-a jucat din 3 în 3 zile, am decis ca Edjouma să fie doar rezervă, așa a fost strategia. 

Duminică, la UTA, va juca Edjouma. Sunt mulțumit de el, îmi place mult, e fotbalist adevărat. Dar ai nevoie de el când e 1-0, 1-1, la 2-0 nu mai ai nevoie de el. Ca să fie titular mereu, trebuie să joace repede și să nu dribleze la mijlocul terenului, să nu piardă mingea”, a declarat Becali în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Edjouma va fi titular în UTA - FCSB

În ultima vreme, francezul a fost decisiv pentru FCSB. A adus victoria cu CFR Cluj (1-0), a semnat „dubla” cu FC Voluntari (2-1) și un gol în egalul cu CS Universitatea Craiova (1-1). Edjouma a înscris și aseară, în repriză secundă, și a ajuns la 8 reușite în acest campionat. Are și 3 assisturi.

Cum ar putea arăta FCSB la Arad: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Șut, 18. Edjouma - 10. Oct. Popescu, 11. Miculescu, 7. Fl. Coman

UTA - FCSB (runda #29) se joacă duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

VIDEO. Leo Strizu acuză că a fost sabotat la FCSB: „Nu mă așteptam la atâtea lucruri urâte din interior! Poziția mea deranja pe cineva din club”

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.