Liga 1

Anunțul făcut de FCSB » Ce se va întâmpla cu Pintilii din sezonul viitor

MM Stoica susține că Mihai Pintilii va fi antrenor secund la FCSB din sezonul viitor și va putea da indicații de la marginea terenului

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 03 March 2023

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că roș-albaștrii vor avea un antrenor cu licență PRO din sezonul viitor, care să se implice în activitatea echipei, spre deosebire de Leo Strizu.

De asemenea, MM Stoica susține că Pintilii va fi antrenor secund din vară și va putea da indicații de la marginea terenului. Întrebat dacă noul antrenor cu licență PRO va fi peste Pintilii, MM nu a oferit un răspuns concret.

MM Stoica: „Pintilii poate da indicații din vară”

„Din vară o să avem un om cu licență PRO, antrenor real. Poate că Pintilii o să aibă drept să dea indicații din postură de antrenor secund, școala avansează. El mai are 9 meciuri în care o să fie delagat. La startul sezonului viitor poate fi secund. O să fie și un antrenor cu licență PRO care o să muncească în cadrul clubului. 

Rămâne de văzut dacă va fi peste Pintilii. Poate la naționala Belgiei, Henry (n.r. - antrenorul secund) era mai bine văzut de jucători decât Roberto Martinez (n.r. - selecționerul). 

Sunt situații în care un vicepreședinte e mai bine văzut decât un președinte, e vorba de personalitate, de carismă. S-a îngropat securea cu FRF. Greșeala i-a aparținut lui Burchel (n.r. - șeful Școlii Federale de Antrenori). A început sezonul cu niște reguli, nu poți schimba în timpul competiției”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

VIDEO. Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.