Liga 1

Panduru, șocat de ce a văzut la Farul: „A fost totul de-a-ndoaselea. Nu i-am mai văzut așa slabi”

Basarab Panduru

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 03 March 2023

U Cluj - Farul 2-0. Basarab Panduru, fostul internațional, a criticat jocul echipei lui Gheorghe Hagi și i-a lăudat pe ardeleni.

Farul a fost dominată clar pe terenul lui U Cluj și poate pierde fotoliul de lider în Liga 1, dacă CFR va câștiga împotriva lui Sepsi (duminică, ora 20:30). U Cluj a ajuns la 3 victorii consecutive și e pe locul 8.

Basarab Panduru, critici la adresa Farului 

„Farul ăsta nu are nimic în comun cu nimic. Nici nu i-am mai văzut așa slabi. Nu te gândeai că poate pierde Farul la Cluj. Universitatea arată foarte bine cu Sabău. Neluțu a schimbat fața echipei, joacă fotbal. La fiecare meci face spectacol. Dacă în acest meci era 3-0 la pauză, nu era mult. Trebuia să fie 3-0, clar. 

Vezi viteză la U Cluj, fotbal direct. Una-două, mingea e la poarta adversă. Thiam trage niște ghiulele. Te impresionează U Cluj. Din primele minute mirosea a gol. 

Te întrebi ce a vrut Farul. O așezare așa de-a-ndoaselea nu ai mai văzut la ei. A mai fost Borza fundaș dreapta? Nu cred. Nici nu știa ce trebuia să joace. Parcă auzise el că trebuie să fie prin centru, mijlocaș. În atac își făcea mingea pe stângul, pierdea balonul. 

Îl văd acum pe Sali ca acum doi ani. Ia mingea de la 20 de metri de poarta lui, că are 1,2, 99 de adversari în față, o ia și se duce cu ea, apoi o pierde”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.