Liga 1

Lovitură pentru FCSB! » Mai are 4 luni de contract și negociază plecarea în Ungaria

Germanului Thomas Neubert (42 de ani) îi expiră contractul cu FCSB la sfârșitul acestui sezon și nu i-a fost propusă prelungirea.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  sâmbătă, 04 martie 2023

Germanului Thomas Neubert (42 de ani) îi expiră contractul cu FCSB la sfârșitul acestui sezon și nu i-a fost propusă prelungirea. El este deja în discuții cu Ferencvaros, unde director sportiv e Tamas Hajnal, un fost elev al lui la Karlsruhe.

Strizu era important doar pentru licența lui, plecarea sa nu constituie o pierdere reală din staff-ul FCSB-ului, însă e posibil ca roș-albaștrii să sufere în curând și o pierdere concretă. Thomas Neubert are un contract care mai este valabil numai în următoarele patru luni.

Pleacă și Thomas Neubert de la FCSB?

Clubul nu i-a propus deocamdată prelungirea acordului și germanul a intrat deja în discuții cu Ferencvaros, liderul din Ungaria. Directorul sportiv al lui Ferencvaros, Tamas Hajnal, s-a aflat sub comanda lui Neubert la Karlsruhe în urmă cu 16 ani, într-o perioadă în care Thomas era la începutul carierei ca preparator fizic. Ei doi au dezvoltat o relație foarte bună pe care au menținut-o în timp.

Apropiați ai lui Neubert spun că el ar urma să plece la Budapesta în pauza pricinuită de meciurile internaționale. Va avea atunci o negociere concretă cu oficialul lui Ferencvaros.

Germanul e plătit cu zece mii de euro lunar, cel mai mare salariul al unui preparator fizic din campionatul românesc, și are o reputație excelentă, el a fost primul astfel de specialist devenit vedetă în România, grație rezultatelor pe care le-a înregistrat în cuplu cu Reghecampf în perioada 2012-2014.

VIDEO. Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB:

>

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.