Liga 1

MM Stoica reacționează după declarațiile lui Gigi Becali: „Comparațiile zoologice sunt la ordinea zilei”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 04 March 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după declarațiile date de Gigi Becali despre rolul său la echipa roș-albastră.

Patronul roș-albaștrilor a declarat vineri că rolul lui Mihai Stoica la FCSB este acela de a executa ordinele sale și l-a numit „câine”, în managerul roș-albaștrilor suține că nu a fost deranjat de afirmațiile lui Gigi Becali.

Mihai Stoica: „Așa se exprimă Gigi Becali”

„Comparațiile astea zoologice? Nu mă deranjează. Știți de ce? Gigi trăiește jumătate de zi în biserică. Acolo se slujește. Termenul nu este folosit în sens peiorativ. Gigi nu-l folosește așa.

Unii n-au cum să înțeleagă pentru că n-au cunoștințe aici. Așa se exprimă el. Comparațiile zoologice sunt la ordinea zilei. Ne distrează. Gigi nu a fost urs la un moment dat?”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Ce a declarat Gigi Becali despre MM Stoica

„Dau toți în MM ca să nu dea în mine, ei preferă să lovească un câine decât un leu. Nu mai dați în MM, eu fac tot la FCSB! MM nu face altceva decât să execute ordinele mele. Care aveți ceva cu FCSB, aveți cu mine! Ați intrat în luptă cu Becali, nu cu slujitorii mei. Ei slujesc pentru mine. El, Strizu, era un slujitor pe care am.

MM zice tot ce-mi convine mie. Acum, MM ascultă, nu mai e ca în trecut, și-a dat seama că ascultarea e totul. Echipa joacă pentru că ascultă lumea”, a declarat Becali la „Liga Digi Sport”.

VIDEO Reacția lui Adrian Mutu după plecarea lui Leo Strizu de la FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.