Liga 1

Edjouma nu e primul » Ce alt jucător a mai sabotat Becali când era în vârf de formă

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 04 martie 2023

Gazeta Sporturilor scrie azi că Gigi Becali i-a șocat pe toți de la echipă când a ordonat ca Octavian Popescu și Florinel Coman să fie titulari în același timp, iar cel care urma să piardă primul 11 era Malcom Edjouma, în fapt, fotbalistul numărul 1 în acest campionat: are 11 goluri produse, toate din acțiune.

Nu e prima dată când Gigi Becali scoate din „mână” un fotbalist care arată o formă deosebită. În play-off-ul sezonului 2017-2018, Budescu a fost scos de patron la câteva meciuri la pauză, lucru care l-a iritat pe jucător și randamentul său a început să scadă. 

La fel a pățit și Budescu la FCSB

Odată ieșit din formă, n-a mai produs mare lucru, iar echipa a început să piardă puncte și a ajuns chiar să fie detronată din fruntea clasamentului de CFR Cluj, cu 3 etape înainte de final. 

După terminarea acelui sezon, Budescu a și plecat de la FCSB, fiind vândut în Arabia Saudită, la Al Shabab, în schimbul a 2,5 milioane de euro.

El e un fotbalist foarte bun, îmi place de el, dar nu e jucător care să joace la 2-0, ci când scorul e 1-1. El nu joacă simplu, joacă riscant și atunci nu e de ținut în teren când ești în avantaj, pentru că în astfel de momente noi nu mai trebuie să riscăm nimic.

- GIgi Becali, patron FCSB, despre Malcom Edjouma

VIDEO Totul despre Manchester United - Liverpool

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.