Liga 1

Dan Petrescu, previziune sumbră: „M-am săturat de ce se întâmplă. O să ajungeți la vorbele mele” » Cum l-a enervat comentatorul de la Napoli - Lazio

Dan petrescu, antrenor CFR Cluj/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 04 martie 2023

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a făcut o previziune la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

  • Sepsi - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

În cadrul conferinței, Dan Petrescu a fost întrebat despre victoria lui Lazio cu Napoli, 1-0. Antrenorul lui CFR consideră că nu a fost apreciat suficient după eliminarea din Conference League suferită în fața lui Lazio, cu 0-1 la general. El e de părere că nicio altă echipă din Liga 1 nu va mai fi în primăvara europeană în viitor.

VIDEO. Dan Petrescu, previziune cruntă pentru fotbalul românesc

>

„Așteptam și eu comentatorul să zică la meci că Lazio a jucat de la egal la egal cu CFR și o bate pe Napoli. Tot CFR trebuia să facă mai mult, tot antrenorul e prost. M-am săturat de tot ce se întâmplă în România.

Zero aprecieri pentru CFR în România. V-am zis că nu vom mai fi la Mondial timp de 40 de ani. Mai așteptați puțin și o să vedeți ce se întâmplă și în cupele europene.

O să ajungeți la vorbele mele. Nu va mai ajunge nicio echipă românească în primăvara europeană, poate doar CFR. Lazio a jucat de la egal la egal cu noi. Diferența a făcut-o Immobile. Acum a bătut-o pe Napoli, cea mai bună echipă din Europa. Asta înseamnă că am făcut un meci bun cu Lazio.

Doar apreicieri voiam și noi. Doar fanii ne-au aplaudat. Dacă Lazio e pe locul doi, nu înseamnă că CFR trebuia să atace. Trebuie să gândim logic”, a declarat Dan Petrescu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.