Liga 1

Florin Răducioiu a răbufnit în direct: „Să le fie rușine! Ei au distrus tot!”

Florin Răducioiu/ foto: captură Fotbal Show

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 04 March 2023

Florin Răducioiu, fostul mare internațional, a vorbit despre situația celor de la Hermannstadt, care au pierdut 9 puncte la comisii din cauza datoriilor financiare.

În direct la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport, Răducioiu a răbufnit la adresa finanțatorilor de la Hermannstadt, pe care îi consideră vinovați de căderea echipei.

VIDEO. Florin Răducioiu a răbufnit în direct

„După ce au făcut acești băieți la începutul campionatului, au venit conducătorii și au distrus tot. Să le fie rușine celor care finanțează Hermannstadt. Și-au bătut joc de echipa aceasta care cocheta cu locurile de play-off.

Este o cădere psihică. Antrenorul Mădărășanu, pe care îl apreciez, a încercat să îi țină în priză. El este liderul. Nu este simplu. Nu știu ce îi așteaptă în play-out. În momentul de față, Hermannstadt e una din cele mai slabe echipe din campionat”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”.

Hermannstadt este pe locul 13 în Superliga, după ce au stat o bună perioadă de timp pe locurile de play-off. Sibienii au căzut ușor-ușor după ce au primit suspendarea de 9 puncte și acum luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Din 7 meciuri în 2023, Hermannstadt a pierdut de 5 ori și a remizat în alte două rânduri.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.