Liga 1

Noi critici după înfrângerea surprinzătoare suferită de Rapid: „Fotbalul te pedepsește când îl tratezi așa”

+16 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 05 March 2023

Și Florin Prunea l-a găsit vinovat pe Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, pentru înfrângerea cu Hermannstadt, 0-1.

După Basarab Panduru, și fostul portar consideră că tehnicianul giuleștenilor este principalul vinovat pentru eșec. În plus, Florin Prunea a criticat și folosirea mijlocașul Hervin Ongenda, care a fost titular la primul meci pentru Rapid și a fost schimbat la pauză. 

Florin Prunea îl arată cu degetul pe Adrian Mutu după Rapid – Hermannstadt 

„E un meci pierdut de antrenor și câștigat de celălalt antrenor. Fotbalul te pedepsește când îl tratezi așa. Ce-a zis? Că vine o echipă rănită și trebuie să arate ce are la Rapid”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Apoi, a continuat: „E Ongenda jucător care să ducă măcar 20 de minute? Cine a făcut transferul ăsta? Cine îl bagă în teren să joace?”.

Adrian Mutu, devastator la adresa jucătorilor: „Aroganți, superficiali, iresponsabili”

La finalul meciului, Adrian Mutu s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul prestat de elevii săi.

„Concluziile sunt simple, mai ales după prima repriză, când am jucat slab. Nu am avut ritm, am luat decizii proaste, am fost aroganți, iresponsabili, superficiali. Nu meritam să câștigăm. Era normal să schimb primul 11, pentru că veneam după 3 meciuri în 7 zile. 

În afară de Ongenda, care era o decizie asumată, pentru că avea nevoie de minute, ceilalți au rămas datori față de mine, de public. Aroganța ne-a costat. Credeam că am câștigat înainte să intrăm pe teren, iar fotbalul ne-a pedepsit. Chiar dacă am ratat penalty, nu meritam mai mult. 

Fotbalul ne-a dat o lecție. Ignat e singura notă pozitivă de azi, el a fost singurul care a jucat bine. Nu suntem la un nivel ridicat din punctul ăsta de vedere, al lotului. Când mai suntem și aroganți, nu avem cum să câștigăm. Începe play-off-ul de săptămâna viitoare. 

Nu se poate să joci doar din gleznă, sper că au învățat ceva, pentru că eu am învățat din seara asta. Trebuie să dai totul. Să folosească toate calitățile în favoarea echipei, nu să joace pentru ei”, și-a început Mutu discursul de la finalul meciului cu Hermannstadt, la Orange Sport.

VIDEO Dani Coman: „Chiar aveam nevoie de aceste 3 puncte”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.