Liga 1

Gigantul din Superliga la care Tamaș regretă că nu a jucat: „Poate altfel arăta cariera mea”

Gabi Tamaș (39 de ani), fundașul central de la Concordia Chiajna, regretă că nu a jucat la Rapid.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 05 martie 2023

Gabi Tamaș (39 de ani), fundașul central de la Concordia Chiajna, regretă că nu a jucat la Rapid.

Apărătorul a ajuns în Giulești la începutul anilor 2000, de la Tractorul Brașov. Era foarte tânăr și nu a reușit să se impună în prima echipă, motiv pentru care a revenit sub Tâmpa, de unde avea să-l achiziționeze Dinamo.

Campion cu FCSB și câștigător al Cupei României cu Dinamo, Tamaș e de părere că, dacă ar fi apucat să joace la Rapid, cariera sa ar fi putut arăta altfel.

Gabi Tamaș: „Regret că nu am jucat la Rapid”

„Am fost la Rapid, vă daţi seama că m-am ataşat de club, de galerie şi de oamenii de acolo, erau extraordinari. Nu am avut şansa să joc la ei. 

Vă daţi seama că regret, nu? Cine ştie, poate altfel arăta cariera mea dacă jucam la Rapid. Nu a arătat rău cariera, dar nu ştii ce întorsătură putea să ia viaţa”, a declarat Gabi Tamaș la Orange Sport.

De-a lungul carierei, Tamaș a evoluat la: FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff City, Hapoel Haifa, Astra Giurgiu, U Cluj, FC Voluntari, Petrolul Ploieşti, Concordia Chiajna.

VIDEO. Rapid - Hermannstadt / Atmosferă electrizană în Giulești. Suporterii îi strigă numele lui Șumudică la împlinirea vârstei de 52 de ani

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.